Skärmdumpsbild

Detta är ett textutdrag från ett privat mail som skickades till Monica Antonsson som hon har publicerat på sin blogg:

Hej
1) Max kommer med en replik på artikeln i SVD, och repliken kommer snart att komma på Yaki.
2) Här får ni några av de sidor/bloggar ASM har skrivit. Jag mailar över i olika mail så att ni kan spara dem separat (och helst på annan ej uppkopplad dator).
3) I första mailet finns en bild på en kille som heter Lars. Artikeln är skriven av ASM och finns inte på nätet vad jag vet.
Det är så här....Jag var ihop med Helena (som är key account manager på Kinnarps)...som är väninna med ASM, och de två kokade ihop en artikel till Aftonbladet under år 2000. (Jag letar efter den artikeln då historien i tingsrätten o hovrätten såg annorunda ut). Efter jag o Helena separerat år 2005 blev Helena ihop med just Lars, som ASM skriver om. Nu vet jag att Lars hade en brutal vårdnadstvist och det sägs att han vet vem jag är (nodaddy.nu).
John


Monica Antonsson hade nämligen vid flera tillfällen bett om information om Annika Sundbaum Melin och publicerade år 2011 ovanstående utdrag av ett privat svarsmail. Mailet har att göra med en "Skoj"-länk till en väninna till Helena With som heter Annika Sundbaum Vretman f.d Melin och länken ser ut så här:

>>> Bakfulla pommpes frites tanten Annika Sundbaum Melin upptäckte att sex var kul år 2004 och vill nu gifta sig......

Länkningen har att kommer från Annikas egna artiklar i hennes egen blogg, nämligen dessa:
Bloggartikel1 och bloggartikel2 och bloggartikel3.


Författaren och journalisten Annika Sundbaum Melin som år 2006 utsågs till "Årets Sundbybergare" kunde år 2012 bindas till trakasserier på internet och falska anklagelser om barnpornografi och polisanmäldes, >>>

Uppdaterad 2012-10-05


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se