Skärmdumpsbild

Textutdrag från Mailväxling där Monica Antonsson där det framkommer att Monica redan den 5 mars 2009 var engagerad mot företagaren, och att det inte bara handlade om att hon gjort en artikel om honom.
Företagaren protesterade även mot att Monica Antonsson hängde ut hans fru och dotter på internet.

August 05, 2009 8:07 AM
Subject: Re: Tips !!
Tack,
Kan inte du ta dig en titt på den här bloggen: http://sanningaromvallentuna.blogspot.com/
Skulle vara snällt.
Vi samlar material om en riktig bedragare där.
Han har polisanmält mig.


5 augusti 2009 kl 07.48
Hej
Jag läser
Nya hotelser från Rolle via mail...
Hej Monica!
Detta mail är inget inlägg på din blogg men jag antar att du publicerar det ändå.
Min fråga är följande. Du har tidigare på din blogg publicerat ett foto av mig, Annika och min dotter Isabell. Du har inte inhämtat tillstånd till det, ej heller har du förvärvat rätten att använda bilden trots att du gjort det vi två separata tillfällen. Tycker du detta är förenligt med din pressetik. Nåväl. Du vet ju som yrkesman att man inhämtar tillstånd att använda en bild och dessutom betalar till upphovsrättsinnehavaren för att använda materialet. Inget av detta har du uppfyllt.
Förutom att du smutsmastar Annika och Isabell har du olovligen använt aktuell bild utan tillstånd från upphovrrättsinnehavaren vilket är ett lagbrott. Bortsett från att den saken kommer att behandlas i helt annorlunda forum så kommer frågan till ersättning för brukande av bilden vid två tillfällen. Faktura för detta kommer att tillställas dig och jag antar att du betalar den som en sann yrkesman (kvinna).

1) När det gäller bilderna så har han rätt, som jag uppfattat det..........är tillräcklig grund för åtal. Har du fått fakturan ?
2) Förtalet.....nej, jag tror inte att det är förtal, så länge du har torrt under fötterna.
JohnUppdaterad 2012-03-11


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se