YakiDa

Yakida avslöjar Monica Antonsson syn på invandrare, män och pappor.

Monica är mycket engagerad i vad olika mammor och pappor skriver på nätet i vårdnadsfrågor. De som oftast utsattes för förtal och lögner av Monica på nätet var främst invandrare och de män och kvinnor i allmänhet som debatterar, kämpar för rättvisa, mot våld och mot barnaskändning i synnerhet.
Skillnaden är att Monica försåg dessa oskyldiga kvinnor och män med hemsnickrade och grundlösa psykdiagnoser, vilket är lika allvarligt som att anklaga någon för brott.

"Som seriös journalist skriver man heller för övrigt aldrig om privata vårdnadstvister. Gör man det är man en skam för hela yrkeskåren", berättar en erfaren journalist

Monica försökte också genom hot stoppa pappor att berätta sina upplevelser på internet. På Monicas blogg kunde man senare den 3:e mars 2011 läsa , "
Pappor är tyvärr allt för ofta perversa svin som våldtar inte bara sina fruar utan även sina egna barn. Det är något fel i huvudet på dom."

Pappan till Monicas två söner har vad jag förstått, flera gånger fått "fly" från hemmet, något som Monica också skriver och gör sig lustig över. Det var "
lugnt och skönt" för Monica att pappan inte deltog i ansvaret av barnen, berättade hon senare i sin blogg. Nu målas pappan istället ut som psykopat och bedragare av Monica i ett stort antal artiklar i hennes blogg.

Monica Antonssons syn på män och pappor kan ha sin förklaring i den unkna manssynen som Monica visat i sin blogg. Se dessa exempel. Klicka på bilderna så blir de större:

Uppdaterad 2023-12-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se