Refuserad skärmdump från Fågel Fenix som refuserats för att visa det intressanta. Källa: http://www.fagelfenix.se/


Kriminell brottsling är ledare för kvinnoorganisation - Malin Matz. Känd som "MördarMalin".

Den då 24 åriga servitrisen Malin Matz blev sedemera en av de tongivande ledarna för Fågel Fenix och avslöjad med kriminell brottslighet, men hon är även känd från olika teveprogram om kvinnomisshandel, bland annat Silikon tv 3 från den 28 februari år 2000 och från "Folkhemmet" i teve 3 den 25 maj samma år. Programmet handlade om om hur det är att leva med en så kallad spärrmarkering i folkbokföringsregistret.

Malin har varit en av de tongivande offentliga ledarna i kvinnoorgansistionen Fågel fenix. Malin är också en av de mest kriminellt belastade figurerna.

Malin fick nicknamnet "Barnmördarmalin" efter det hon försökt att döda sitt eget barn. Längst upp till vänster på bilden är ett ansiktsfoto på Malin.

På Fågel Fenix hemsida berättade hon, att hon själv skar sig själv i handlederna och låg kvar i sängen bara för att vänta in att pappan skulle komma hem och se henne ligga badande i en blodig säng. Malin berättade också på hemsidan om pappans skräck och förtvivlan.

Pappan följde med, trots detta, som stöd till sjukhuset där personalen under tystnad sydde ihop Malins handleder.

På sin egen hemsida om kvinnomisshandel
http://hem.passagen.se/misshandel/, redogjorde Malin istället hur hon blivit skuren med rakblad av sitt ex. YakiDa har informerats om att bilderna är fejkad och att Malin ljugit i sina berättelser.

Bilderna visar också Malins bluff om misshandeln. På bilden till vänster ser man att såret börjar uppifrån och går nedåt, medans riktningen på såret pekar uppåt på andra bilden, vilket innebär att ena änden av såret skulle förflyttats minst 1,5 cm på grund av en liten huvudvridning, vilket är omöjligt. Detta bevisar att bilderna är fejkade. Dessutom syns tydligt att tjockleken på såret är olika på de båda bilderna. Bilderna är fejkade.

Bilderna finns på hemsidan Fågel Fenix som bevis om kvinnomisshandel.

Källa: http://www.fagelfenix.se/Kvinnan/Skador/m.asp

Malin forskade tillsammans med bl.a med sina vänner Katinka löfqvist och Annica Tiger om olika barnfamiljer och sökte också upp dessa i diskussionsforum där hon hetsade och hånade de olika medlemarna. Malin forskade även om föräldrarnas arbeten och arbetsplatser och flinade på internet över dessa och stoltserade med sina kunskaper i journalistik, >>>.

Flera barnfamiljer har berättat hur de upplevde Malins personförföljelse och kände sig hotade av Malin, bland annat eftersom de visste att Malin var beväpnad med riktiga skjutvapen. Detta berättade Malin om på sin egen hemsida.

Föräldrarna visste också att Malin Matz verkligen också försökt att döda sitt eget barn och på internet diskuterades orsakerna varför Malin försökte döda barn. Malin ville aldrig svara på frågan.

På sin egen hemsida http://home.passage.se/misshandel/ kunde man läsa och förstå hur Malin bluffade sina läsare. Det var nämligen Malin själv som gick omkring med ett rakblad. Se skärmdumpar nedan.

Hela Malins hemsida om hennes kvinnomisshandel var en stor bluff i samma storleksordning som "Mia-Gömda". Fast till skillnad från Mia så räknar Malin dessutom fel och avslöjar sig igen då hon uppger fel datum i sin historik. Malin angav i ett exempel på sin hemsida att hon gifte sig 20 augusti 1995, och den påstådda misshandeln angavs till 23 juni 1999. Det kan omöjligen bli 5 års misshandel som Malin påstådde sig bli ha utsatt för. Dessutom påstår Malin att tingsrättens förhandling var den 26 juli 1999. Bara en månad efter den påstådda händelsen. Historien på hennes hemsida var påhittad.

Klicka på bilderna så kan du förstora bilden

Malin hittade på medvetna lögner om föräldrar och barn som hon på olika sätt pekade ut, på sin egen hemsida. Hon redogjorde även öppet hur hon fått försäkringskassan att agera så att det passade henne själv, trots att lagar och regler fick vridas till hennes egen förmån. >>>

Malin Mats var också med i olika diskussionsgrupper på internet där hon aktivt trakasserade medlemmarna. Om något inlägg som "inte gillades" anmälde hennes kvinnogrupp direkt personerna som vågat svara Malin, till olika internetleveratörer. Att Malin själv försökt sprida ut falska anklagelser om incest höll hon naturligtvis tyst om. För att själv demonstrera sitt förakt och hat mot pappor så räcker hon också ut tungan till debattörerna.
Se längst ner i hennes eget inlägg >>>

I debattforum på internet, avslöjades Malin också med att förfalska statistik om misshandel och forumägaren var slutligen tvingade att be henne lämna debattforumet, eftersom hon så ofta blev avslöjad med att ljuga och förmedla förvrängda uppgifter i sådan omfattning.

Malin blev, precis som flera av medlemmarna inom Fågel Fenix, avslöjade med att lämna falska anmälningar till myndigheterna och ljuga. Malin var även en av de första kvinnorna att anmäla hemsidan Nodaddy till Datainspektionen för samma kriminella brott som hon redan hade begått själv, bland annat på sin egen hemsida
http://hem.passagen.se/misshandel/ >>>.


Anmärkning:
Enligt en källa, så heter Malin Matz något annat i verkligheten. Namnet är enligt uppgiftslämnaren på Sveriges Radio, taget som ett "nickname" på internet efter Malin Matsdotter från Stockholm som är den enda kända kvinna som brändes levande till döds den 5 augusti 1676 under de pågående häxproceserna. Hennes dåtida smeknamn var "RumpareMalin". Numera kallas hon för Barnmördarmalin.


Läs mer på
* Pappans ömsinta brev till Malin Matz där han vädjar för det lilla barnet, >>>


Andra kvinnliga barnmördare och misshandlare
* Mamman dömd för mordet på "Baby Grace" >>>
* Mammas filosofi bestod i att slå barn . .>>>.


Källor:
www.fagelfenix.net där ovanstående skärmbild beskurits för att visa det väsentligaste
http://hem.passagen.se/misshandel/
http://www.passagen.se/
Datainspektionen
Teve3 www.tv3.se
Teve 4

Sveriges Radio
Skatteverket, www.rsv.se och www.skatteverket.se

Uppdaterad 2021-01-23


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se