YakiDa

Vittneshistoria om hur Monica Antonsson trakasserade invånare i Vallentuna

Nedanstående texter kommer från en blogg som har försvunnit från internet. I bloggen berättade en invånare i Vallentuna hur hen anser att hen blivit förföljd och trakasserad av journalisten Monica Antonsson och hennes väninna Lena, båda också från Vallentuna.


ÄRENDE MONICA ANTONSSON m.fl

Efter flera månaders tystnad så skriver jag på bloggen igen.
Dubbelklicka på bilderna så går dom att läsa.
Detta inlägg handlar om den förföljelse som jag anser att Monica Antonsson utsatt mig för.

Jag har för några veckor sedan anlitat Advokat med specialistkompetens på just detta område.
Advokaten har gått igenom Antonssons bloggar och alla kommentarer som handlar om mig och ovan ser ni resultatet So far.

Här på bloggen kommer ni att kunna följa händelseförloppet i stundande process. Jag kommer inte att skriva grundlösa påståenden. Det gör Antonsson så bra själv. Detta blir nog mest torra fakta.

I går fredag fick Monica Antonsson och hennes väninna varsin skrivelse från min Advokat, se nedan.

Läs och begrunda. Antonsson har beskyllt mig för det mesta, känns det som, men nu är det slut. Det blir inga förlikningar eller andra överenskommelser med henne. Mitt mål är ett enskilt åtal med yrkande om ett mycket kraftigt skadestånd, mot Antonsson och möjligen även mot Lena Dahlström-Johansson.

Nu skall detta utredas grundligt och en gång för alla. Ursäkta dokumentens placering. Lite knepigt detta.

Här nedan hittar Ni Monica Antonssons svarsmail till min Advokat. Helt obegripligt. Jag begriper inte vad hon menar. Gör någon det. Enligt min mening är det något förvirrat.


Från: "Gabys" <
gabys@telia.com>
Datum: 1 juli 2011 23:19:15 CEST
Till: "Niclas Carlsson" <
niclas.carlsson@timeadvokatbyra.se>
Ämne: Re: Olle Larsson ./. Monica Antonsson
Hej,
Jag har begärt totalt besöksförbud för "Olle" inklusive all form av kontakt digitalt, torpeder och så kallade ombud.
Jag utgår från att du respekterar det.
Jag kan inte öppna bifogad fil och jag motsätter mig ditt brev.
Det ska följaktligen inte belasta min brevlåda. Och det ska du se till.
Oavsett vad det innehåller så bestrider jag det med kraft.
Om det i sin tur kräver en samtidig polisanmälan så inger jag en sådan.
Vill du diskutera mina bloggar så är Datainspektionen rätt instans.
Dem talar jag gärna med. Och alla andra myndigheter.
Jag har däremot ingen som helst skyldighet att tala med vare sig dig eller din uppdragsgivare.
Diskussionen är avslutad.
Vänligen
Monica Antonsson


Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. lördag, juli 02, 2011
Etiketter: Lena dahlström, monica antonsson, åtal 150 kommentarer:måndagen den 11:e juli 2011

ANTONSSON, ÄRENDET FORTSÄTTER

Idag har jag haft överläggning med min Advokat och följande är beslutat.
Advokaten kommer nu att upprätta och inge en stämningsansökan gentemot Monica Antonsson med yrkande om skadestånd. Denna stämningsansökan kommer att presenteras här så fort den finns i utskriven form.
Utöver detta kommer Polisanmälan att inges samt i viss del, enskilt åtal. Denna omfattning beror helt på i vilken del allmänne åklagaren tar upp det som Polisanmälts. Om han väljer att inte göra det, finns utrymme för enskilt åtal.

Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. måndag, juli 11, 2011
Etiketter: monica antonsson 38 kommentarer:torsdagen den 14:e juli 2011

EN OHELIG ALLIANS, ELLER DE TRE MUSKETÖRERNA.

Jag tittade just in på Viktiga Lenas blogg och även Antonssons.

http://viktigheterochoviktigheter.blogspot.com/
http://monicaantonsson1.blogspot.com/


Det finns en sådan sockersöt bild på Monica Antonsson där som blir omfamnad av en kvinna. Jag tyckte hon var bekant. Dom skall tydligen skriva en bok. Det är ju lovvärt och intressant, så Monica tjänar lite pengar. Det skall man inte missunna henne.
Jag var tvungen att förstora bilden, och då kände jag igen kvinnan. Hon är min x fru Annika Björklund. Mycket intressant måste jag säga men inte förvånande att Monica och Lena gör ett "nummer" just nu med tanke på vad som komma skall i rättsliga sammanhang. Det har dessvärre inte med sakfrågan att göra ett dugg.
Man kan ju undra vem boken skall handla om????? :):):)

Hoppas man får ett dedikerat exemplar.
Min uppfattning är naturligtvis att detta är antonssons sätt att försöka fjärma sig mot åtal, men det är som sagt min uppfattning.
Jag har länge och med många samtal, mail och sms bett både min förra fru Annika och min förra "styvdotter" att kontakta mig för att gemensamt försöka lösa problemen. dock utan framgång, då båda vägrar prata med mig. Huru göra då?

Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. torsdag, juli 14, 2011 5 kommentarer:
Etiketter: monica antonsson 38 kommentarer:torsdagen den 21:e juli 2011

ROLIGE MONCAN HAR VARIT UTE MED FAKTURABLOCKET

Måste bara lägga ut denna faktura som jag fått från Monica Antonsson idag. Helt skrattretande. Fiction om jag får raljera lite. Jag ser detta endast som ett sätt att försöka få en motfordran gentemot mig i kommande skadeståndsprocess. Pinsamt, okunnigt och skrattretande.
I fakturan har hon dels tagit upp kostnader för en släktforskning som jag aldrig beställt, utan som hon gjorde av två skäl, att hon älskar att släktforska och att hon tyckte min släkt var intressant, dels kostander för att upprätta min blogg, rollebloggen.blogspot.com. Det tar 5 minuter att göra en blogg. Dessutom har jag aldrig bett henne göra någon. Bra betalt Monica.
Det som tar priset är att MA debiterar mig 10.000 för boendet i hennes hus i Spanien dit hon bjöd mig med en av hennes barndomskamrater och författareinnan Elisabeth Hermon. Det vara alltså ett sällskap om fyra personer som åkte. Undrar om MA har skickat räkning till de andra två med.
Nu var det ju så att jag betalade resan för Elisabeth Hermon för hon hade inte råd att åka. I Spanien betalade jag många middagar och annat så MA, tagga ner. Du är ju vit som snö vetja. Eller var det inte så.
En stilla undran. Om nu MA gjort så mycket jobb åt mig som upptas i fakturan. Hur kan det komma sig att hon dröjer så länge med att fakturera och att det nu sammanfaller med min skadeståndsprocess mot MA.
EFTERHANDSKONSTRUKTION MIN BÄSTE WATSON.

Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. torsdag, juli 21, 2011 9 kommentarer:fredagen den 22:e juli 2011

NÅGRA VILLFARELSER

Isabell
Inne på MA blogg snyftas det nu rejält. En sak som skrivs är att Annikas dotter Isabell sitter och betalar på mina skulder. Borde hon inte hört av sig i så fall. Det mesta här i livet går att styrka med dokument. När jag hörde detta blev jag väldigt ledsen. Jag tog därför reda på fakta. Isabell har själv klantat till sin ekonomi. Enligt kronofogdens register har hon ca 50.000 i skulder tror jag det var, varav inga är mina utan hennes egna försyndelser. Isabell. Om det nu är så som påstås. Kontakta mig! så får vi reda ut detta.
Jag har skrivit mängder med sms till henne de senaste 2,5 åren, jag har skickat minst 33 mail och ringt henne hundratals gånger. Jo varför gjorde jag det. Av flera anledningar. Först försvann hon från jobbet under förebärande om sjukdom. Allvarlig sådan. Det var doktorer hit och undersökningar dit. Efter några månader tyckte jag det var konstigt att Isabell inte uppvisade några läkarintyg. Hon fick ju lönen insatt av firman varje månad. till slut blev jag misstänksam om började fundera. Hon hade tidigare jobbat på vårdboende i Örebro så jag tog helt sonika telefonen och började ringa runt bland de vårdboenden som fanns i området. Efter ett antal samtal fick jag napp. En röst svarade "Isabell är ledig idag men kommer i morgon" Så var det med den sjukdomen. Hon var hur frisk som helst men skaffande nytt jobb istället. Det andra skälet till att jag sökte henne så frenetiskt var att en del företagspost och annat kom till hennes adress. dessa kvitterade hon, vissa var förelägganden som hon kvitterade. Ingenting skickade hon till firman. Man behöver väl inte gå in i detalj för att folk skall förstå att det blev till skada för firman. Emellertid så har jag fortfarande inte fått någon större kontakt med henne. Det skall även sägas att jag alltid såg henne som min dotter. Det gick så långt på slutet att vi skulle upprätta papper för adoption. SORGLIGT, MYCKET SORGLIGT.
Annika
Under de år vi levde ihop och framförallt när vi byggde vårt hus i Örebro hade vi det väldigt bra. Jag trivdes fantastiskt bra med bilarna och hon med. Vi utvecklade hela tiden firman och bodde väl nästan i bilhallen. Det är riktigt att jag hade hand om bilarna för det mesta och Annika present och nostalgibutiken. Det är ju så att detta var ett litet företag och då hjälps man åt med det mesta. Att som det påstås av Annika inne hos MA att konkursen kom som en blixt från klar himmel är naturligtvis bara ett sätt att utmåla sig som en lurad kvinna som blivit förd bakom ljuset av en förhärdad typ som jag. Helt fel. Vi hade många och långa samtal om situationen, vi fick en restskatt när vi fick revision, vi besökte Advokat gemensamt, vi hanterade de olika processerna i tingsrätt och försökte verkligen rädda företaget. Självklart visste hon. Precis som jag. Däremot är det helt rätt att jag sade till henne att det måste bli konkurs. Det fanns nämligen ingen återvändo och man kan inte försöka hur länge som helst.
Den som verkligen tror att Annika inte visste ett smack om någonting är olovligt dum. I och för sig spelar det mindre roll nu.
Lägenheten i Italien.
Det stämmer att jag har en lägenhet i Italien. Är det brottsligt eller. Däremot kan inte MA låta bli att spetsa till saker för att få sensationsjournalistik. Lägenheten är ingen Etagevåning med takterass. Det är en lägenhet på andra första våningen i ett fyra våningshus med 70 tals standard. I och för sig skulle det kunna bli en etage våning om van vänder upp och ner på huset :), som jag tidigare skrev.
Oldsmobilen.
Det stämmer att jag köpt tillbaka vår gamla Olds. Är det något fel på det. Det är gjort med pengar som jag förtjänat och har absolut inget med Annika att göra. Den är kontant betald, men jag förstår att det är just den som fick Annika att gå i taket. Det kan jag inte göra något åt och jag kör den när och hur jag vill. Jag behöver inte fråga någon om lov för det, allra minst A och MA.
Nu tror jag att jag svarat på det mesta som påstås och ämnena är för mig utagerade.

Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. fredag, juli 22, 2011 15 kommentarer:söndagen den 24:e juli 2011

UTTJATAT ÄMNE
Ni kanske undrar varför jag tagit bort en del inlägg. Förklaringen är mycket enkel. Ämnet MA är uttjatat och den kommande processen kommer inte att föras på internet utan i domstol.

Dessutom gillar jag inte otrevliga kommentarer om mig, MA eller någon annan och det har kommit många sådana som jag har raderat.

Upplagd av OLLE BLOGGEN kl. söndag, juli 24, 2011 10 kommentarer:fredagen den 29:e juli 2011

ÅTAL PÅ GÅNG
Jag har idag haft nya kontakter med min Advokat och åtal är på gång och väntas komma in i mitten på augusti månad. Jag gör som jag sagt. Jag kör detta i botten. Nu är det nog. Tyvärr kan jag av processtekniska skäl inte tillåta nedsättande eller hatiska kommentarer för de skulle bli för tråkiga för de svarande och skulle skada processen. Dessutom hänger jag inte ut någon på min blogg.
Jag håller er fortlöpande informerade.

Upplagd av "OLLE BLOGGEN" kl. fredag, juli 29, 2011 0 kommentarer
10 kommentarer:*Note: Med hänsyn till den utsatte mannen har hans namn ändrats. I övrigt har personerna debatterat flitigt i Monica Antonssons bloggar.

Note: Yakida har skriftlig tillåtelse att publicera dessa inlägg från "Olle-bloggen".


Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se