YakiDa


Monica Antonsson lista på pedofiler

bajsmannen
Bloggen Cattasbubbla

Jag hittade en vän på den berömda listan
Posted on February 19, 2013 by Catta

Är det något jag inte velat blanda mig i så är det denna jävla lista det tjatats om som skulle vara en lista på människor som beställt ut barnporr. Jag har sedan första dagen det nämndes känt att det bara är osmakligt. Jag har redan från början sagt att
kommer man med en sån grov anklagelse då ska man ha jävligt torrt på fötterna eller så håller man käft helt enkelt, man sitter inte och flamsar och tramsar när det handlar om så grova anklagelser. Det har ju "bara" varit två personer som namngivits offentligt från listan så jag har inte haft en aning vilka som funnits där, hur listan sett ut eller annat. Nu fick jag den skickad till mig då någon ville att jag skulle se om jag kunde kolla om det är en sådan lista som uppgivits (beställarlista ) eller om det är en medlemslista från någon föräldraförening.

Jag tänkte att jag kan ju kolla men hade föga hopp om att kunna hitta nån medlemslista att jämföra den med i såna fall. Det första jag ser är att det enda som står är en massa namn och telefonnummer. Redan där inser man ju att något är fel, jag menar man behöver förstås en adress för att kunna skicka något. Så sitter jag och läser igenom namnen
och ser ett bekant namn, nämligen en gammal ungdomskamrat till mig som jag umgicks flitigt med under några år.Världen är bra liten! Och jo, det är sant vilket jag förmodligen kanske kan bevisa bättre sedan om någon nu skulle tro att jag ljuger. Kanske han kan skriva en liten radda själv här om jag frågar.

Nå väl, jag ringer upp min forne vän som förvisso blev aningen brydd att jag ringde efter 25 år. Förklarade att jag satt med
en lista som påstods vara en beställarlista av barnporr och att hans namn fanns med. Han blev förstås chockad och sa att "Mycket jävla dumt har jag gjort i mina dagar, men verkligen ingenting sånt!"

Jag frågade då om han någonsin varit medlem i någon förening eller så, men det kunde han inte komma på först. Jag frågade om han varit med kanske i någon förening som handlade om barn och då kom han på att han under en period varit medlem i något slags förening som hade ett forum på nätet där man kunde diskutera föräldrafrågor. Han minns inte men trodde den hette typ "pappors eller föräldrars rätt eller nåt". Jag frågade då om han minns namnet på någon annan i föreningen, han sa att han var på jobbet nu men hade en pärm hemma där han hade några namn och mailadresser till några han brukade maila med från föreningen . Men ett namn minns han då den personen ursprungligen kom från samma ort som honom men hade flyttat till Stockholm. Jag kontrollerade och mycket riktigt fanns det namnet i listan. Han ska skicka mig fler namn jag kan jämföra med när han kommer hem från jobbet.

Men nu kan vi alltså konstatera att denna "
tilläggslista" är ett rent jävla påhitt. Det är en medlemslista från en förening, ingenting annat (föreningens namn får jag senare också). Man kan verkligen undra vilket syfte en människa som ens hittar på något dylikt har. Hur hatisk man kan bli.

Glöm också att det finns en enda jävel som sett denna lista som trott på att det handlar om en beställarlista.
Det fanns ju inte ens adresser att skicka det beställda till! Killen i fråga var dock väldigt störd (vilket är förståeligt!) att han öht kopplas in i såna här sammanhang, han sa att "Det är ju grovt förtal". Ja det är det, minst sagt. Vem som är upphovsmakare till listan ska vara osagt, men känner någon av killarna för att göra en anmälan så lär inblandade få prata ur skägget.

Det är fan inte okej att sitta och hitta på såna här störda grejer, inte ens om man hatar någon.
Den här gången blev dessutom en gammal vän till mig utpekad, och därför känner jag att jag måste steppa upp och skriva vad jag fått fram hur ogärna jag än vill hamna i den här diskussionen just för att den är så äckligt osmaklig. Han är en harmlös, oförarglig snäll kille som inte alls förtjänar att blandas in i den här skiten, som aldrig hängt på nätet på hatbloggar, som inte öht känner till den här smutsiga delen av bloggvärlden!! Skämmas skulle ni göra!!!

14 Responses to Jag hittade en vän på den berömda listan

Lisa says:
February 19, 2013 at 8:49 pm
Hur kan man ljuga om något sådant. Det är fruktansvärt vilka typer det finns. Hoppas dom utpekade anmäler skurkarna. Bra att du uppmärksammar sådana här avarter.

Catta says:
February 19, 2013 at 8:58 pm
Lisa: Ja säg det, när man tror man sett och hört det värsta så dyker alltid något nytt upp. Ja jag hoppas innerligt att någon eller några av de utpekade anmäler. Nånstans måste folk fatta att det är riktiga människor det handlar om. Man sitter inte och pekar ut folk som pedofiler för att man är grinig på någon!!

Waldorf says:
February 19, 2013 at 9:03 pm
Hej igen, jag skrev just om det under ett annat inlägg. Har läst om den här listan tidigare och undrat över om det verkligen handlat om det som Monica Antonsson framhållit. Är det någon som vet orsaken till att Monica Antonsson har skrivit om denna lista? Har hon haft anledning att tro att det var en lista från en rättegång? Hur blev hon inblandad och hade hon något syfte med denna lista?
/W

Viktoria says:
February 19, 2013 at 9:23 pm
Varför? Varför ljuger man så uppenbart om en sådan lista när det förstör för så många människor? Om man har trott på listan utifrån det som framkommer här så har man seriösa problem med slutledningsförmågan.
Som sagt var, inte många kastruller kvar?

Catta says:
February 19, 2013 at 9:34 pm
Waldorf: Enda anledningen jag kan se att hon skrivit om det är att hennes största hatobjekt fanns på den. Jag har sett den för första gången idag, och jag reagerade direkt på att det bara fanns telefonnummer och inga adresser. Beställer folk saker måste ju i så fall rätten ha någonstans att skicka det. På den riktiga listan finns adresser. Jag reagerade också på att den ser helt annorlunda ut än de äkta listorna.
Den här listan är skriven på ett helt annat sätt och med en annan maskin. Så nej, jag tror att de allra flesta skulle tänka att denna lista inte hade med den äkta att göra. Och är man intresserad så tar man reda på vad det kan vara, man sitter inte och fablar ihop att det är nån beställarlista för att man "hört", "trott" eller annat, definitivt inte om man är journalist och dessutom varit en grävande sådan.
Hennes inblandning vet jag ingenting om annat än att
hon under lång tid har beskrivit den som pedofillista och att det handlar om barnporrsbeställare. I dag konstaterar hon ju dessutom att den är äkta (vilket förstås är lögn). Men den kommentaren kommer bara stärka ev anmälares sida att det handlar om ett grovt förtal. Syftet var väl att folk skulle tro att hennes hatobjekt var pedofil kan jag tro

Catta says:
February 19, 2013 at 9:37 pm
Viktoria: Ja säg det. Kanske för att man har en oförmåga att känna empati med alla de som står på listan och blir utpekade som pervon. Äh jag tror inte ens hon trott på det själv, det har bara handlat om hat och hämnd as always. Nope kastrullerna börjar sina, nu blir det att bunkra med ugnsfolie!

Waldorf says:
February 19, 2013 at 9:41 pm
Det låter lätt luftigt att hon skriver att den är äkta utan att kunna presentera varför den skulle vara äkta.
Kan hon ha begått ett brott här? Jag vet inte vad hon har skrivit på sin blogg, är det någon som vet hur hon uttryckt sig och skulle en stämning kunna drivas?

Reimer says:
February 19, 2013 at 10:17 pm
Är det allt som finns på den omtalade listan, den som likt den mytomspunna ?graalen? skulle innehålla allt?
Inte bra, ser ut som om någon har byggt upp något väldigt stort på osäker grund enligt min mening.

Waldorf says:
February 19, 2013 at 10:18 pm
Kan någon förklara vad människan menar här? Är inte så van att tolka Antonsson så jag blir lite förvirrad.

//
19 februari 2013 20:31
De som står på listan, menar du.
Ja,
nu är den väl spridd för vinden så nu kan väl vad som helst hända.
För mig är det en lättnad faktiskt.
Nu är inte ansvaret mitt längre.
För sent insåg jag att vi borde ha hållit tyst om den hela tiden. Men du minns kanske scenariot som var väldigt speciellt. En vänlig människa fösökte hjälpa och där satt vi med listan. Skönt att höra att den var äkta.//

//19 februari 2013 22:09
Jag fick just ett telefonsamtal om att den väna Catta i sin blogg påstår att jag skulle ha gått i god för beställarlistans äkthet.
Det har jag inte.
Jag förväntar mig därför att Catta, som prenumererar på min blogg och har arkiverat varenda stavelse jag har presterat, plockar fram BEVIS på det eller tar tillbaka den felaktiga uppgiften.
För hennes skull
låter jag I:an och II:an ligga uppe lite till.//

Catta says:
February 19, 2013 at 10:21 pm
Waldorf: I hennes värld så ska folk tro på hennes ord. Ja hon har begått brott, grovt förtal till att börja med, kanske något mer, jag vet inte.
Hon har uttryckt sig att det är en lista på folk som beställt barnporr, att det är en pedofillista osv, så det råder inget tvivel att det är förtal. Jag vet inte ang stämning men nog tycker jag det borde gå.

Catta says:
February 19, 2013 at 10:24 pm
Reimer: Ja ett A4 med en rad namn rätt upp och ner och telefonnummer. Listan innehåller också flera kvinnor (nåja nu kan de också beställa barnporr om det skulle vara så men jag har inte hört talas om kvinnorna innan) . Hittade en intressant sak på FB som nån skrev
"
Dock bekräftar hon två namn som står på listan som har beställt barnporr av typen man som stopper kuken i munnen på liten flicka och tvingar flickorna att suga, kissar på flicka, piskar barn osv"
Jag har jämfört alla namn på den äkta listan och den andra, och ingenstans finns samma namn, alltså att nån på den fejkade skulle återfinnas även på den äkta som påstås.Uppdaterad 2020-05-17


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se