YakiDa

Det stora genombrottet för Yakida kom när "Pedofiljournalisterna" och Journalisten Monica Antonsson avslöjades.

Yakida är glada att du har hittat hit. Du kommer snart nog att märka om det Yakida gör faktiskt gör skillnad eller inte. Som läsare ska du alltid kunna lita på vad som står på Yakida. Att Yakida alltid har ditt bästa för ögonen.

Idag pratar alla om hållbarhet och att tänka på framtida generationer. Det finns snart ett rättvisemärkt alternativ till varje form av media – Yakida ligger i frontlinjen.

Det handlar om att vi måste ändra vårt tänkande och vårt sätt att leva. Som kommunikationsmedia kan Yakida ge läsaren alternativ och lösningar som är ett rättvisemärkt alternativ och som inte utnyttjar andra. Vi kan alla bidra på olika sätt. Tillsammans kan vi göra skillnad

När för många vill säga för mycket blir det lätt fel. Kommunikation gör det som sägs begripligt, men kommunikation sker alltid på mottagarens villkor, - Yakida filtrerar och visar dig det dolda.

Yakida är bra på att förändra attityder och jobbar hårt med att bearbeta folks beteenden och uppfattningar. Det tar alltid emot att bryta med det invanda. Tricket är att få människor att tänka själv. Att inse att det faktiskt spelar roll vad de gör. Utan pekpinnar, men gärna med glimten i ögat.

Som läsare kan du föra en dialog med Yakida som alltid besvarar dina tankar och frågor. Yakida står för ansvarstagande och hållbarhet.

Ansvarig utgivare för nättidningen www.yakida.se är John Johansson, Sundbyberg. Det finns drygt ett 10-tal olika skribenter, både manliga såväl kvinnliga, som under åren har bidragit med delar av textinnehållet och foton. Dessa personer har kommit ifrån Sverige, Polen, Ryssland, Danmark, Norge och Iran. Det visar att Yakida står för mångfald.

Www.yakida.se har hos Radio och TV-verket licens nr 2003-083, och har samma grundlagsskydd som andra medieföretags hemsidor. Som till exempel tidningen Expressen eller Aftonbladet. Det innebär också att YakiDa har samma skyldigheter. Det visar att Yakida står för god kvalitet, sanning, hederlighet och civilkurage

Nättidningen YakiDa lanserades i oktober 2003 och började med att sprida positiva nyheter till Sveriges medborgare utan något ekonomiskt vinstintresse.

År 2011 införlivades hemsidan www.nodaddy.nu med Yakida. År 2011 gjordes också en ansträngning i att flytta delar av innehållet på Yakida till en ny domän, www.fulingen.se som mer skulle koncentrera sig på kriminalitet så att Yakida kunde återgå till ursprungsiden. Detta lät sig inte göras på grund av tidsbrist.

Numera är Yakida en plattform för flera olika forskare och författare där de kan publicera sina verk. Hemsidan används även som plattform för föreläsningar.

Copyright gäller på alla bilder och text på yakida.

Med vänlig hälsning

John Johansson

Sundbyberg
Uppdaterad 2013-05-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se