YakiDa

Yakida avslöjar Monicas trakasserier mot barn, kvinnor och män och företag.

Monica Antonsson skriver uppriktigt i klartext i sin blogg att hon använder internet i syfte för att trakassera och skada människor och hon arbetar aktivt och intensivt med att använda sina olika bloggar för att människor ska förlora sina jobb och familjernas försörjning.

Denna artikel utgår därför från underlag som kommer från Monica Antonssons olika bloggar. Syftet är att kritisera att en välkänd journalist bedriver omfattande näthat mot mig och andra.

Monica blev också omtalad för grova rasistiska uttalanden och olika hot i hennes bloggar och att offren skulle råka illa ut, skadas eller bli förtalade, om de inte gjorde som hon krävde.

Monica har också avslöjats med att lära ut till sina bloggläsare hur de ska utföra grov kriminalitet för att skada människor och företag. Monicas utförde även själv avancerade försök att hota och trakassera företag via internet, men trots polisens stränga tillsägelser accelererade istället Monica Antonssons trakasserier.

Monica ringde dessutom till olika företag för att förtala och ljuga om kunder och hon t.o.m. ringde och skrev till arbetsgivare för att chefen ska läsa hur Monica beskyller sitt offer med obskyra lögner. I andra fall har Monica försökt att göra anställda till brottslingar eller på andra sätt moraliskt ej tillräkneliga.

Om någon annan bloggare har fått alltför många kommentarer i någon populär artikel så har Monica inte tålt detta utan ondgjort sig över att den andras blogg har varit populärare än Monicas och då trakasserat den andra bloggaren och kallat henne för "Bloggskunk" i en särskild hatblogg.

Andra människor, både män och kvinnor, pekades dagligen ut som mördare, stalkers, svin, pedofiler, alkoholister, penningtvättare, ganster, mytoman, tjuv, psykopater, sinnessvaga, barnskändare, pedofilkramare, kvinnohatare, kriminella, fanskapet, vidriga kräk, bedragare, pedofiler, zombies och kallades ofta även för "äckel" eller "as", av Monica i egna anonyma kommentarer i hennes olika bloggar.

Till sin hjälp i trakasserierna på nätet har Monica haft sin bloggvän Lena, som också kommer från Vallentuna. Lena blev år 2011 avslöjad med att ljuga för Täbypolisen men också för att "peka ut" oskyldiga människor som pedofiler. Båda ingår i gruppen som har fått namnet "Vallentunaligan", efter deras omfattande "maffiaverksamheter" på internet mot just invånare och olika företag i Vallentuna. Ligan kunde också avslöjas med egna förfalskade dokument från domstolar som de kallade pedofillistor och som de använde i utpressningssyfte i samband med falska anklagelser på internet om barnpornografi och våldtäkter på barn.
När polisen fick kännedom om dem vågade ligan aldrig visa polisen sina falska bevis, trots att uppmaningarna har gått genom både advokater och olika polisförhör.
Efter det att Vallentunaligans aktiviteter på internet avslöjats har både Monica Antonsson och familjen Dahlström framställt mycket allvarliga hot som polisen är informerade om.

Monica Antonssons blogg handlade ofta om att anklaga andra människor som pedofiler men hon samlade också på information om oskyldiga barn för att sedan använda barnen i sina hot mot olika barnfamiljer. Hon har till och med hängt ut ett litet oskyldigt dagisbarn då hon uppenbarligen blev arg på en man. Minst sju barn har Monica använt för att utöva sina trakasserier och en förvivlad pappa har år 2011 t.o.m polisanmält Monica för "sexuellt ofredande mot barn" efter vad Monica publicerade på internet om det lilla flickebarnet, polisärende K137371-11. Därefter har Monica försökt att lura sina bloggläsare att tro att samma pappa hotat att döda sin dotter och i Monicas blogg uppmanades läsarna att kontakta och lura domstolen för att upplysa om hur farlig pappan är. Monica skrev till och med ett brev till Kungsbacka kommun i samband med pappan vårdndstvist.

Ett annat barn lär år 2011 drabbats så hårt av Monicas trakasserier att det inte kunnat gå på sina skollektioner. Barnets skolfröken ska den 2:a december 2011, till och med ha ringt upp och pratat med en förvivlad mamman om hur illa barnet har blivit mobbad i skolan på grund av vad som står i Monica Antonssons blogg.

Om någon annan av hennes andra hatoffer har haft en vårdnadstvist så har Monica låtit ta kopia på domstolshandlingarna och detaljerat beskrivit vårdnadstvisterna och stolt meddelat i sin blogg att hon minsann har tagit reda på personuppgifter om de små barnen. I ett annat av fallen hotade Monica ringa till en liten oskyldig flicka i Malmö som led av svåra problem. Trots att det har handlat om helt oskyldiga privatpersoner.

Monica har själv två söner som hon berättar utförligt om i sina bloggar. Genom att hänga ut sina egna barn med alla personuppgifter så verkar Monica försöka hämnas på barnens fader som är nära släkting med Norska kungafamiljen.
Monica hängde också ut faderns andra barn, en dotter, som Monica raljerar över och gör sig olustig över och påstår att dottern har ekonomiska skulder och är inblandad med knarkare som misshandlar henne. "Barnens fader har inte ens lust att hjälpa sin dotter", påstår Monica vidare.
Monica och till och med utnyttjade sitt eget barn för att utöva sina trakasserier mot andra människor på nätet. Till och med hela restaurangen Texas Longhorn drogs in i Monicas bråk på internet.
Istället ska Monica lurat sönerna att tro att deras pappa var död, berättar säkra källor som talat med pappan.


Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se