YakiDa

Bokserien "Djävulen i Vallentuna - Den Onda Satan" delas ut gratis
Pedofiljournalisterna Vallentunamördaren Pedofilligan i Vallentuna Genusteori Umgängessabotage
Umgängessabotage
Publicerad 2023-08-13
140 sidor på 7,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Pedofiljournalisterna"
Publicerad 2013-03-11
277 sidor på 16,2 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunamördaren"
Publicerad 2012-11-17
289 sidor på 11,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunaligan"
Publicerad 2012-11-17
303 sidor på 15,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
Genusteori
Publicerad 2013-03-05
30 sidor på 2,7 MB

Gratis nedladdning HÄR


Mina inbundna böcker publicerades för försäljning 17 november 2012 och 11 mars 2013 och kan fortfarande beställas inbundna via hemsidan Yakida.


Det har inkommit förfrågningar om var namnet på bokserien "
Djävulen i Vallentuna. Den onda Satan" kommer ifrån. Svaret är att namnet har inspirerats från att journalisten, författaren och bloggaren Monica Antonsson redan den 12 september 2012 skrev och kallade mig för "Djävulen. Den store Satan i höguset i Sundbyberg" i en blogg, och att hon tyckte det var en bra titel på en bok.

Namnet "
Pedofiljournalisterna" är inspirerat efter Monica Antonssons påstående om att hon har en lista på namn som hon kallar för "pedofillista". Listan som användes för utpressning avslöjades senare som en medlemsförteckning över pappagruppen FRIS (Föräldrar i Sverige), och de tre journalisterna var alla inblandade i den barnpornografihärva med falska anklagelser som avslöjas i boken "Vallentunaligan".

Namnet "
Vallentunamördaren" är inspirerat efter Monica Antonssons den 16 augusti 2011 uppmanat sina bloggläsare att åka hem och misshandla mig och att hon den 16 mars 2012 infört skottpengar på mig, för att senare den 12 september 2012 skriva och meddela min son om varför jag måste dödas efter ett misslyckat mordförsök på mig den 9 juli 2012. Ett mordförsök där Monica erbjöd sig att finansiera "mördarens" rättegångskostnader. Efter mordförsöket jublade Monica Antonsson i sin blogg och tillverkade också en särskild förnedringsblogg med foton på mina skador efter mordförsöket.
Samtidigt som hon i sin blogg senare den 14 november 2013, efter det misslyckade mordförsöket, efterfrågade sina bloggläsare om metoder på hur jag kunde dödas och skrev "dödsnoveller" om hur jag dödas och mitt hus sprängs.
Monica berättar också i sin blogg 23 augusti 2013 om hur gärna hon vill döda mig och om hennes förberedelser för att genomföra mordet. Monica Antonsson kallade mig också i en blogg för "Sundbybergsmördaren" och påstod även att jag skulle spränga flygplan på Arlanda och uppmanade mig att begå självmord 1 januari 2014.
Hennes bloggläsare berättar också redan 9 april 2012 i hennes blogg att Monicas trakasserier har som syfte att jag och min familj skulle trakasseras till döds.

Namnet "
Vallentunaligan" myntade Monica Antonsson själv i sin blogg redan 15 juni 2011. Jag fann att Vallentunaligan uppfyllde kriterierna för organiserad brottslighet. Monica Antonsson startade, vad som är känt, trenden med "Förnedringsbloggar" som nu på senare uppmärksammats med förnedringsvåldet bland gängkriminella. Monica Antonsson startade även så kallade anonyma "Kluckida"-bloggar vars syfte är att skada människor om de inte lyder henne. Även barn drabbades av trakasserierna i dessa bloggar.
Till både Justitiekanslern år 2016 i samband med brottmålet B 7264-15 och Attunda tingsrätt i mål FT 1947-21 aktbilaga 37, bekräftar Monica senare att det är hon som är ledaren för gänget hon kallar för "
mitt gäng". Enligt Monica Antonssons egen uppgift i inlaga till en domstol var det ca 15 personer i hennes gäng.
Yakida kan bekräfta att hon är ledaren.

Boken "
Genusteori" tar ett historiskt helhetsgrepp på jämställdhetsfrågor. Boken beskriver från andra synvinklar områden inom jämställdhet som kan bli mer utvecklade och mer belysta än vad som skett tidigare. Boken innehåller även en modell för beräkning av jämställdhet och förslag på förbättringar.

Boken "
Umgängessabotage" beskriver en matematisk modell för utvärdering av umgängessabotage. Forskare menar nu att det handlar om - " föräldrar med hat och hämndbegär som tänker och agerar som kriminella och att de är experter på att ljuga, manipulera och skylla ifrån sig. Många gånger har de flera personlighetstörningar."
Författarna kom fram till att PAS-drabbade barn - "ska betraktas som medicinska akutfall där den alienerande föräldern med hög sannolikhet kan förstöra mycket av sitt barns framtid."
Som demonstration av modellen används offentliga uppgifter från superbloggaren, journalisten och gängledaren Monica Antonsson.


I augusti 2016 genomfördes en rättegång i Stockholms tingsrätt, mål B 7264-15, då Justitiekanslerns stämde mig för förtal av gängledaren Monica Antonsson för följande uttalanden som också finns i böckerna, men jag kunde bevisa att alla uppgifterna var både sanna och försvarliga och att Monica Antonsson ljugit för både polisen och Justitiekanslern. Och jag vann mot Justitiekanslern.

Läs om andra förbjudna böcker genom historien, HÄR


Min kommande bok "Tjuven som ljuger" kan du få en förhandstitt på här.
Nämndeman
"Tjuven som ljuger"
Pågående, HÄRUppdaterad 2023-08-13


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se