Artikel om Katinka Löfquist.

Sjuksköterska utbildad på röda korset i stockholmsom sökte kontakt med barnfamiljer som hon trakasserade på internet och deras arbetsplatser. Första kända sjuksköterska som skrattade och flinade på internet åt män som blivit misshandlade.
Katinka Löfquist är också en av de första i Sverige som gjorde uthängningssidor på internet och hon blev också avslöjad med att ljuga för
polisen på södermalm. Katinka Löfqvist samarbetade med bloggare som spred falska rykten om barnpornografi och datavirus på internet och redan år 1997 var hon inblandad i att hänga ut män som pedofiler på internet.


Katinka Tägtström

Katinka Louise Löfqvist. Född Katinka Louise Charlott Tägtström
Foto 1 .

Läs mer på
* >>> Katinka ljög för polisen
* >>> Annika Tiger ljög hos polisen
* >>> Brottslighet på internet
* >>> Ledare för kriminell liga på internet.
* >>>Yttrandefrihet gällar alla
* >>> Nodaddy
* >>> Katinkas Löfqvist trakasserier mot barnfamiljer - skriftligt vittnesmål

Ljög Katinka Louise Löfqvist för polisen på södermalm polisstation ?

Varför kontaktade hon svenska mäns arbetsplatser och hur kunde Katinka Löfquist från Södermalm Stockholm, publicera säkerhetsinformation från telebolaget Tele2 på internet ?

Varför kontaktade Katinka, född Katinka Tägström och nu Louise Löfqvist, svenska barnfamiljer och sparade ner deras hemsidor på sin egen dator, för att därefter trakassera och håna dessa på sin egen hemsida, men framför allt, varför ljög då hon för polisen ?

Visste den kvinnliga polisinspektören som tog emot Katinka Löfqvist och Annica Tigers polisanmälan på Södermalms polissation den 11 juli år 2000, att de båda kvinnorna satt framför henne och medvetet ljög henne rakt in i ansiktet ? Visste polisen att Katinka Löfquist långt innan trakasserat de polisanmälda personerna? Berättade Katinka något om det? Berättade Katinka något om det mail hon själv sänt till föräldragruppen som hon trakasserade >>> ?

Vad kände då och hur upplevde Katinka Löfqvist situationen när hon medvetet ljög för en den kvinnliga polisen Lena, samtidigt som hon tittade henne i ögat och hur hade Katinka tänkt sig att att använda själva polisanmälan?

Här kan du läsa den riktiga polisanmälan då hon ljög för polisen den 11 juli år 2000.


Klicka på bilderna så kommer hela polisanmälan fram

Bara några veckor efter det att Katinka gått till polisen och ljugit skriver hon själv ute på internet på hemsidan "Allt för föräldrar", - att om falska anklagelser upptäcks ska de skyldiga straffas rejält, >>>. Vad menar då katinka löfquist med det?

Varför visar Katinka ett sådant våldsamt hat mot pappor att hon hellre föredrar att bli lesbisk än att umgås med pappor som vill träffa sina barn ?

Dessa frågor har många ställt sig, i synnerhet när hon själv på sin egna hemsidor www.katinka.com och www.lofquist.se utförligt redovisade för hur hon attackerade svenska män som hon dessutom själv tidigare sökt kontakt med via mail.

Det kan delvis ha sin förklaring i katinkas eget uttalande från den 31 maj år 2000 på sin dagboks hemsida:

Vad är det man säger ? "Den enda sanna glädjen är skadeglädjen" :)
Jag kan väl säga så här till herrarna Westman & Sandberg :
moahahahahahahahah.

Under slutet på 90-talet och ett antal år framåt var pappahatet som mest intensivt i Sverige. Och det var papporna som på olika sätt blev utsatta i massmedia och falska anklagelser. Många gånger finansierades pappahatet under begreppet kvinnomisshandel där myndigheter lade ner stora resurser vilket ofta spenderades på t.ex konferensresor, föredrag, sportbilar, semesterhus, arbetstillfällen för kvinnor och uppbyggande av hemsidor....m.m.
Internetgruppen Fågel Fenix
www.fagelfenix.se startades denna tid av bland annat Katinka Löfqvist, född Katinka Tägtström. Gruppens syfte var att hjälpa misshandlade kvinnor och vände sig till dessa med hjälp av internet.

Gruppen sponsrades inledningsvis av bland annat Aftonbladet, men kvinnorna i gruppen sökte nästan omedelbart från starten kontakt med svenska föräldrar och barnfamiljer som kvinnorna visade och uttryckte sitt hat och avsky för. Bland annat ringde och kontaktade de barnfamiljernas arbetsgivare och trakasserade dessa.

Katinka Löfquist var också ledande och inblandad i trakasserierna och bråken på internet och de olika företagen som hon också tog kontakt med. På företagen arbetade det föräldrar som katinka uttryckte sitt missnöje och förakt över. Och hade någon i barnfamiljerna skrivt något på internet som inte föll Katinka i smaken, så utförde Katinka avancerade spårningar av ip-nr tillsammans med tele-kombolagen. Katinka stoltserade ofta i olika debattforum över att hon minsann hade sparat ner allt från barnfamiljernas hemsidor och att hennes vänner minsann skulle få läsa om föräldrarna. Katinka's egen blogg www.katinka.com på internet såg ut enligt nedan:


Klicka på bilden så kommer hela sidan fram

Hon kontaktade även fler arbetsgivare till andra föräldrar och gjorde sig sin lustig och skröt över sina internetkunskaper och kallade föräldrarna för "amatörer" ute på internet, berättade en av de drabbade för Yakida. - Till exempel lurade och bedrog Katinka Löfqvist Stockholms kommun.

Flera av kvinnorna i gruppen, som startades av ledaren Katinka, berättade på internet om hur de är inblandade i olika slags tung kriminalitet. Andra berättar om sina psykiska bekymmer och hur de med falska anklagelser försökt vinna mot pappor i vårdnadstvister. Flera av medlemmarna har avslöjats med att ha ljugit för polisen och gjort falska polisanmälningar mot barnfamiljer. En av katinkas vänninor nöjde sig inte med att bara trakassera barnfamiljer på internet och ljuga för polisen, utan i minst ett fall, den 21 maj år 2002, smög väninnan till och med omkring och uppträdde hotfullt på en barnfamiljs arbetsplats.

Katinka Löfquist gjorde sig många gånger lustig över att föräldrar ville träffa sina barn och kallade föräldrarna även för "rättshaverister". I ett fall gjorde hon sig lustig över att en svensk man blivit misshandlad av en kvinna och kommenterade och skrattade stöddigt över sjukintyget som dokumenterade misshandelsskadorna.

I ett annat fall gjorde hon sig lustig över på sina hemsidor, då en pappa bad om att inte bli trakasserad och förtalad. Trots barnfamiljens vädjan, skrattade katinka löfqvist åt familjen och fortsatte håna familjen och redogjorde utförligt på sin egen sida över händelseförloppet av trakasserierna >>>.

Pappan berättade senare den 31 maj år 2000, i Aftonbladet om hur familjen trakasserats, läs här. Då polisanmälde katinka familjen, men hon nämnde inget till polisen om att hon själv hade sökt kontakt med pappan från början, och att hon dessutom redogjorde för sina trakasserier på sin egen hemsida, läs här. Familjen var också kund hos Tele2 och lämnade omedelbart sin internetleverantör när de fick veta att säkerhetsinformationen till företaget hamnade hos Katinka som skrattade åt informationen på sin egen hemsida.

Tillsammans med sin kollega Annica Tiger gjorde hon olika polisanmälningar och ondgjorde sig på sin egen hemsida över barnfamiljerna och hånade åt dem >>>. På Aftonbladets hemsida berättade katinka, att om hon själv skulle bli mamma, så var det minsann med en bra pappa, minsann.....inte som barnfamiljerna som redan hade barn.

Katinka Löfqvist har också polisanmält flera andra svenska fäder, bland annat för att en pappa skrivit en tidningsartikel om vårdnadsfrågor. Hon berättade naturligtvis inte för polisen, att hon själv redan skrivit om männen på sin egen hemsida. Dessutom så fanns inte ens Katinkas namn med i artikeln. På sin egen hemsida fortsatte Katinka och förklarade, att hon ansåg svenska pappor som rättshaverister och hånade och skrattade åt att pappor inte fick träffa sina barn i vårdnadstvister. Men att hon själv skrev om männen bekymmrade henne inte alls. Katinka Löfquist grundlurade polisen på Södermalm i Stockholm.

I samband med dessa händelser framkom det att Löfquist även kommit över annan hemlig säkerhetsinformation avsedd Tele2 och spridit informationen om barnfamiljerna ut på internet, erfar YakiDa. Många företag och säkerhetsexperter har diskuterat hur det kunde komma sig att företaget Tele2's kund- och säkerhetsinformation kunde spridas ut så på nätet av Katinka Tägström.

Även ROKS (Riksorganistaionen för kvinnojourer), vars ledare anser att män är djur samarbetade nära med Fågel Fenix och Katinka Löfqvist. Precis som ROKS, försökte kvinnorna i gruppen smutskasta barnfamiljerna genom att sprida falska rykten om familjerna genom att medvetet försöka få läsare att tro att föräldrarna var pedofiler och att föräldrarna hade nakenbilder på barn eller sjukintyg och liknande på internet.

Trakasserierna pågick under en tid då Katinka hade psykiska bekymmer och problem >>> och även under tiden då medlemmarna i Fågel Fenix anföll svenska barnfamiljer och samlade på föräldarnas vårdnadstvister >>>.

Hemsidan fågelfenix administrerades senare också av ledaren som kallade sig för Malin Matz. Ledaren Malin Matz som försökte lura datainspektionen, berättade även öppet i olika forum om hur hon själv planerat brott, se ett exempel här >>>

Läs mer om när Katinka polisanmälde svenska barnfamiljerr som hon innan sökte kontakt med på internet och hur hon samarbetade med Aftonbladet och Annica Tiger, >>>.

Tillsammans med sina vänninor har Katinka Löfqvist orsakat skador och förluster på cirka 3-3,5 miljoner skr.

Några kända klassiska citat från Katinka Löfqvist:

14/12 - 2000
Frånvaro, det var bättre förr, samarbeta, kritiskt tänkande, Danne, förtrolighet.
www.katinka.com finns ej, länge leve www.lofquist.com som alltså numera är vår huvudsite på riktigt.....

Resultatet blev antagligen att det var vårat värsta år ;-) Jag hade koll på allt. Hur ofta vi hade sex, hur ofta vi pratade, hur ofta vi somnade tillsammans, hur ofta vi kelade på morgnarna, ja allt. Minste tecken på ointresse och jag noterade det.

Jag har alltid haft en skräck för att bli lämnad, att få höra från partnern : nu lämnar jag dig....
För det kommer tillfällen när jag vill visa att jag faktiskt kan klara mig själv, att jag inte behöver honom. Han ler och låter mig ha min fas och finns där sedan för att plocka upp de spillror som sanningen åstadkommer ;-)

Men jag hävdar ändå fortfarande att jag & Marina inte är helt fel ute i vårat ordspråk : utgå alltid ifrån att alla är idioter tills motsatsen bevisats.

5/8-2000
Ett förslag är att man inskriver i lagen att de fall av falska anklagelser som upptäcks straffas rejält

katinka@lofquist.com
Date: Fri Sep 15 07:56:03 2000 213.200.141.11
"Du är inte speciellt insatt, så varför yttra dig så konsekvent" - skrev du till W. När jag satt och funderade på hur man kan få ur sig så mycket felaktigheter på så få ord så slog det mig - det "analytiska tänkandet" såklart ;-) Det förklarar ju ett och annat, onekligen.Må gott....// Katinka

katinka@lofquist.com
Date: Thu Jul 20 20:57:14 2000 212.151.223.130
... Till Linda igen : Är det "FRIS samlade visdom" du söker efter så lär du snart bli glad. Häpp ! // Katinka

katinka@lofquist.com
Date: Thu Jul 13 20:07:53 2000 213.200.137.127
Till Emma : precis. Men detta är det genomgående draget hos de FRIS-medlemmar som vilt kastar sina beskyllningar omkring sig - en total okunskap på hur datorer/internet fungerar.Att dom själva uppenbarligen saknar kunskap i hur det fungerar, det framgår. Men man borde istället se till just det faktumet : det kanske är jag själv som är orsaken till det jag beskyller andra för ?"Publiceringen" av flickvännens e-mailadress var en sådan te.x. "Utläggning" av namn till sökmotorer en annan. Avsaknad av Index-fil en tredje. Osv osv osv osv osv osv. Jag vidhåller att Thorells kommentar ÄR skrattretande i sammanhanget. Arr Wojjan dessutom gladeligen stoltserar med Jur.Stud i sammanhanget påverkar inte saken mer negativt precis.Wojjan : Det var f.ö jag som fann bristen på indexfil hos dig. Det var således jag som fann den s.k hemliga dagbok, på din server. Pga brist på Indexfil. Vad är det du ff inte förstår ? Ett tips är du kollar på te.x Tucows så finner du ett x antal programvaror som är tänkta för just detta. Ladda hem siter/material från servrar. "Webstripper" är ett bra sådant. SÅ var det med det "hackandet" - amatörer !// Katinka

katinka@lofquist.com
Date: Thu Jul 13 06:00:15 2000 213.200.137.127
När man inser vidden av alla deras makaölsa kommentarer vad gäller virusar, dataintrång, mm så ter sig Nils-Erik Thorells kommentar 20/2: "Jag är helt övertygad om att Vi skulle utklassa Er i ett rena intelligenstest", - som rena solstrålen i tillvaron. Moahahaha. Välkommen in i matchen. Namnsökande virusar *ler glatt*Vad var det mer ? Jo, lägga in namn i sökmotorn ja. Den var också bra. Erkänn att det iaf är *lite* kul Tiger ;-)* intelligenstest * ;-))// Katinka - flinar iaf lite roat och går och sover lite.

11/7-2000
Annica Tiger och Katinka Löfquist gör detta datum en polisanmälan.

31/5-2000
Vad är det man säger ? "Den enda sanna glädjen är skadeglädjen" :)
Jag kan väl säga så här till herrarna Westman & Sandberg :
moahahahahahahahah.

31/5-2000
Så mycket skit som FRIS-medlemmarna vräkt ur sig, nu pratar vi förtal, och så mycket hotelser om anmälningar, nedstängningar mm. Listan kan göras såååå lång.
En samling rättshaverister som till sitt enda vapen i oliktänkande kan ta till "nu anmäler jag dig". Patetiskt.

31/5-2000
Men det bör ha gått upp ett liljeholmen nu iaf, skall man ljuga så bör man se till att tänka till. Att lämna bevis på egen server är rätt korkat.

22/5-2000
Ja, jag är neurotisk vad gäller ålder. Och barn ? När skall jag skaffa dom, hur lång tid har jag på mig. Och så trodde man livet skulle bli lättare när man blev vuxen.

23/2-2000
Veckans citat, har jag redan kommenterat på Tigers kommentarsida iofs, är utsedd och given.
Den är en solklar 10 poängare.
"Vad det handlar om är ditt bordsskick på nätet och publiceringen av namn och privata mail"
Nyfiken ? Titta vidare för mer info >>>
// Katinka - med livmoder & äggstockar som vapen (?!)

27/3-2000
Jag myntade i veckan som var, ett nytt uttryck :
"cyberfjollorna",

27/3-2000
..., för vad folk än tror så HAR vi varit nybörjare och klimatet var f*n så mycket hårdare då än nu.
Men vi valde vägen "fråga och ta seden dit vi kom"

14/3-2000
Min mullinuttman, den absolut bästa mannen en kvinna kan få, min absolut bästa vän, sexpartner, förtrogne, klippa, mitt allt kan jag nog säga.

14/3-2000
Tänk om världen bestod av lediga FRIS-män allena ?
Läge för att bli lesbisk ? Antagligen, eftersom tanken är lika lockande som rotfyllning och/eller deklaration.

14/3-2000
Jag kan ibland bli förvånad över att Danne härdat ut 8 år, tänk att mötas av mitt humör i 8 år, mina cyniska åsikter och min ibland så uppenbara arrogans.

9/3-2000
3- Remember my name - you'll be screaming it later.
7- Do NOT start with me. You will NOT win.

7/3-2000
Jag anser i allra högsta grad att det är allmänhetens rätt att få ta del av dessa små obskyra föreningar som sitt bästa argument lyckas uppbåda lögner, hot och total avsaknad av ryggrad.

7/3-2000
den länk vi funnit inte skulle komma ut till kännedom förräns DI verkligen registrerat och sett VAD det handlade om.
Jag postade den förutom till ett par mailinglistor, totalt ca 800 personer, även till ett antal myndighetsorgan just för att kunna få totalt utomstående att verifiera att sidan funnits.

00-03-05 06:46
Jag installerade ju ett virus själv, kommer du ihåg det ?
Tvärtemot FRIS-medlemmarna så insåg jag min egen dumhet och raljerade med mig själv som så lätt gick i den klassiska fällan. (borde finnas i arkivet)
Hur man bara kan komma på tanken att göra bort sig så till den milda grad att man tror DI har hand om dylika saker är fascinerande. Men det är mycket i denna historia som är fascinerande.
// Katinka

4/3-2000
Men vad är det för förbannade ryggradslösa mesproppar som finns på nätet ?

4/3-2000
Det finns inget jag föraktar mer än personer som i rädslan för att bli bortgjord hastigt skyndar sig att förvränga sanningen.

4/3-2000
Utgår man ifrån så benhårt att motståndarna är kompletta idioter som inte förutsett detta ?

4/3-2000
Lika märkligt är det att Wojjen själv inte inser och förstår att innan vi anmälde sidan till både Xoom och hans lektor, bad utomstående granska den och avge sin bedömning om saken.
Tror han att jag skulle maila Xoom och bifoga filnamn samt kodnsutt om jag inte hade sett koden ?

4/3-2000
Hellre lögner än stå för sin åsikt.
Kan det varit detta som är en av orsakerna till att domarna aldrig faller till deras favör tro ?

4/3-2000
Alla sidor vi omnämt har hastigt försvunnit. Det kan inte annat betyda att vi från allra första början har haft rätt i vad som sades i ursprungskrönikan, att vissa element i FRIS var/är av tvivelaktig karaktär.

4/3-2000
Är det något denna historia har visat mig, och ett mycket stot antal till, så är det just det att FRIS skall granskas, ända ut i fingertopparna.

4/3-2000
Allt detta gör man utan att ens överväga vad motparten sparat ner. Man tänker inte ens tanken att det idag finns behändiga program som snabbt laddar hema HELA siter.

4/3-2000
Att man är en idiot nog att installera Netbus på sin egen maskin är en sak, ...Innan man rimligen ens tar till en dylik anklagelse så borde första stadiet vara att ta fram fakta HUR man öht får Netbus.
Men när man inte ens vet hur ett mailformulär fungerar och man kommer med tekniska förklaringar om namngivna kvinnliga medlemmars publicerade adresser så vet man inte om man skall skratta eller gråta.

4/3-2000
Jag påpekar aldrig förnärmat att jag omnäms på andra ställen. Vill folk skriva OM mig så fine, gör så....Jag omnämner andra och förutsätter givetvis att de kan göra likadant. Däremot vill jag att man håller sig till sanningen.

katinka@lofquist.com
Date: Sat Mar 4 21:21:09 2000 193.150.196.37
Till Wojtek igen : Du skriver i din rättelse på din sida att "Rättelse 2000-03-04. Anslagstavlan på FENIX har ej tagits bort, enbart lagts ut på en mera undaskymd plats varför jag (f ö inga andra heller) ej hittat den vid en snabbkoll. " Vad får du detta ifrån ?! Den ligger forfarande där den alltid har legat http://www.fagelfenix.net/wwwboard/wwwwboard.shtml Det är även den länk som finns med i Javascriptmenyn som i dags dato finns på 342 av Fenix 350 sidor. Det är även den adressen som finns i VARJE sidfot som finns på Fenix alla sidor, utom en / banner.shtml På det är den även länkad från Index-sidan med ett par käcka pratbubblor bredvid sig. Så VAD baserar du din uppgift på att den "ligger på en mer skymndan plats" på ? Vad i ditt inlägg tror du skulle göra mig så upprörd att jag skulle ändra länkningen på över 300 sidor ? Har jag inte raderat bort xxxxx kommentarer så lär inget någonsin raderas och jag skulle def. inte aldrig komma på tanken att vare sig stänga ner eller flytta på a-tavlan. Så du kan iaf FÖRSÖKA hålla dig till sanningen och om det är så svårt, maila mig direkt och fråga OM jag tagit ner den och isf VARFÖR. Nu ser jag fram emot en rättelse av din rättelse. // Katinka

katinka@lofquist.com
Date: Sat Mar 4 15:54:23 2000 193.150.196.37
Mönstret fortsätter Tiger. Allteftersom vi nämner deras egna hemsidor tas urlar ner, på löpnade band. Men eftersom xxxx själv brilljerar med sina "kunskaper" vad gäller länkning & upphovsrätt så borde vi helt sonika ta skärmdumpar på de sidor han nu tagit ner och länka till dom. För efterom xxx & Co tycks tro att "tar man bort det så har det inte funnits" så har självklart ALLT vi funnit, och nu menar jag *ALLT*, sparats ner. Inkl iidioter.gif och iifenix.gif. Inkl Kärlekens kölvatten och Man4UMan4U samt hemlig.html. Inte bara av mig och Tiger, utav av flera andra med. Gäller likaså för de övriga så hastigt nerplockade siterna denna vecka. De som är intresserade av se vad Annica eg länkade till vet ju vad jag finns iaf. Tänk efter före ni agerar & förvränger sanningen grabbar. Lögner tenderar alltid att falla sönder, på ett eller annat sätt. Jämt. Till dig xxx : Det måste vara väldig bekvämt att på egna sidor kritisera & förvränga sanningen när de omtalade inte på något sätt kan ge sin syn på saken, eller hur. Var du fått att Fenix a-tavla skulle ha stängts ned vet jag inte. Förvirrad eller ännu en medveten lögn för att få det att te sig rättfärdigat ? Ditt dravel om upphovsrätten är bara patetiskt och att du inte inser att vi fått din sida granskad av utomstående är märkligt. F.ö så visar dina kunskaper på upphovsrätt att du onekligen behöver tillägg i undervisningen på den biten. // Katinka - med HD full av nertaget material.

4/3-2000
Jag omnämner andra och förutsätter givetvis att de kan göra likadant. Däremot vill jag att man håller sig till sanningen.

katinka@lofquist.com
Date: Fri Feb 25 11:47:43 2000 193.150.196.37
Men Annica, blev du friad av DIN. Men så förvånande. ;-) // Katinka

23/2-2000
....Veckans citat, har jag redan kommenterat på Tigers kommentarsida iofs, är utsedd och given.
Den är en solklar 10 poängare.
"Vad det handlar om är ditt bordsskick på nätet och publiceringen av namn och privata mail"
Nyfiken ? Titta vidare för mer info >>>
// Katinka - med livmoder & äggstockar som vapen (?!)

22/2-2000
Fy f*n vad jag gillar DI just nu. Ärligt ;-) Det finns en gud någonstanns iaf. Häpp !

22/2-2000
Folk tröttnar på dessa rättshaversiter som anser sig ha rätt att hota/stämma in absurdum.


22/2-2000
Jag kan riktigt se framför mig hur det febrilt surfas runt oc letas efter namn och andra otillbörliga uppgifter som kan anmälas, och finns inget otillbörligt så hävdar man att det är förtal och påhopp på egen individ (mohahahah).

22/2-2000
Vad anser regeringens Kvinnofridsgrupp om dylika sammanslutningar ?
Det är knappt så man kan vänta på svaret. Men jag skall se till att få det.
Upplysningsvis : katinka.com går ej under PUL utan under datalagen. Så var det med.


katinka@lofquist.com
Date: Tue Feb 22 12:46:00 2000 193.150.209.58
CITAT : "Vad det handlar om är ditt bordsskick på nätet och publiceringen av namn och privata mail." SLUT CITAT. *frust* *mohahahaha* *stön, snörvel*. Helt klart den absolut bästa kommentaren hitills. Speciellt i beaktande att ex-frun figurerar helt utlämnat, i namn, via ljudfiler mm. Med Fenix anslagstavla i åminne och det så ter sig denna kommentar som ett .sig-läge. Yepp, så blir det. Detta ÄR ett signaturläge så det skriker om det. "ditt uppförande på nätet" *mohahahahahaha* Slår nästan "IQ-tävlingen" längre ner :) // Katinka - inte skrattat så gott på flera dagar.

21/2-2000
Fast eg skall jag inte bry mig om det då alla deras grodor spelar mig rätt i händerna.

00-02-21 13:52
Hej Lisa.
Tvärtom, av responsen att döma och FRIS agerande så har detta enbart gynnat Fenix. Tyvärr för dom och tur för mig så inser dom inte det.
Vad annat ;-)
// Katinka

katinka@lofquist.com
Date: Sat Feb 19 14:14:13 2000 193.150.209.58
Men Bengt, du inbillar dig väl inte att vi vanliga dödliga, dvs icke-politiker skulle ha samma rättskydd ? :) Men vvisst, jag skulle med din uträkning kunna lyfta över allt som rör FRIS till katinka.com. Förutsättningsvis att vi har samma rättskydd, men tillåt mig tvivla mycket *ler* // Katinka

19/2-2000
Jag är eg inte förvånad alls, d
et är ganska många som tycker jag är en ur-bitch (inkl. Danne), men nu har jag det bevisat.
test3.thespark.com/bitchtest/ gav mig hela 60% av normal 38% (tror jag).
Så ja, ni har rätt alla som hävdar jag är en bitch. Tack o lov.

19/2-2000
Så skall jag med spänning se hur det är med devisen "lika inför lagen". Segerström frikändes (någon som är förvånad ?) för brott mot PUL, med div. anledningar. En Fenix tjej och därmed även jag, är nu anmälda för brott mot PUL. FRIS går från klarhet till klarhet. Skall bli spännande. Så fan heller att jag ger mig.
Detta kan vi driva till absurdum. Punkt

19/2-2000
Jag kan ta PUL, jag kan ta anmälningar, det vet alla som känner mig. Men jag vill INTE att Fenix tappar trovärdighet. Det som står på Fenix är sant, var ord. Och så skall det förbli.

17/2-2000
Sedan så har jag, tror jag, lyckats dra på mig ett antal anmälningar till DI (datainspektionen) från FRIS och enskilda FRIS medlemmar. Nu kanske vederbörande insett att det inte är så lyckat att hota mig med dylikt då resultatet blir motsatt, jag ger mig inte.

17/2-2000
När hans alla hotelser gått förbi både hos mig och webleverantören kom nästa roliga ide fram,

17/2-2000
Jag blir uppriktigt beklämd när man ser hur Sveriges yttrandefrihet, hur grundlagarna sätts ur spel för att det då gynnar vissa behov. Vi måste ha de lagarna klara. Det innebär att även mindre trevliga personer får göra sig hörda, det innebär att hemsidor inte skall kunna tas ner pga enskild persons önskan, bla.
Det är det nya skrämmande inslaget. Folk som KRÄVER att sidan skall tas ner, detta utan att faktiskt Svensk lag & rättsväsende får avgöra om sidan faller utanför lagen eller ej. Jag spyr på det.

----- Original Message -----
From: Katinka Lofquist
To: FRIS - Föräldrar i Sverige
Sent: Friday, February 11, 2000 5:19 PM
Subject: RE: Ni anmäls till Datainspektionen
Då rek. jag dig ett besök på anslagstavlan så kanske ditt minne friskas upp vad gäller "vilken John". Jag tvivlar f.ö på att eran grupp på 200 personer består av speciellt många "John".
Men för att hjälpa dig på traven så finner du honom på listan "remissinstans", mellan Åsa och dig själv rent ut av..
Nu borde det inte råda någon oklarhet vilka av Fris..... som omnäms.
Vad gäller din förkärlek för anmälningar man man inte annat än att le.
Se där, en anmälan till kanske ?
// Katinka

Tisdag 28:e oktober 1999
Jahapp, ännu en dag till ända, nu är jag trött på att vara filosofisk, även om jag känner att jag har en del åsikter vad gäller ABUSE mot tjejer på nätet, läste Annika´s Reload och såg att hon än en gång drabbats, men nu skaffat en skön inställning, operation UTHÄNGNING. Kanon.
Inte svårt att gissa sig till att jag anammar det och kommer hädanefter att göra likadant, men jag är ändå milt utsatt tror jag gentemot henne och vissa andra.
Telia har briljerat idag ;), skickade ett mail den 16:e September där jag frågade HUR jag skulle gå tillväga om jag ville anmäla en person som ofredat mig, och idag kom svaret, bra jobbat Telia.
Tele2, Algonet svarade inom 1-3 dagar.

Fredag 24:e 1997
Den man som tror sig ha fått en blivande "representations-hustru" lär bli besviken, *leende*.
Vad är det jag inte gör, eller gör mycket, mycket motvilligt, jo följande :
- Diskar, hatobjekt nr 1.
- Tvättar kläder, kunde gå an om jag hade en egen tvättmaskin, men nu, urrr
- Städar, så med andra ord, det är rörigt ofta, är ingen pedant, men jag vill inte heller ha skitigt. så rent är det (förhoppningsvis)
- Syr & bakar, 2 saker som jag aldrig någonsin skulle komma på tanken att göra, varför sy ? Det finns kläder att köpa, går det sönder och textil limmet är slut, köp nytt, eller lämna det till mamma. Baka ? Jag gör mig och andra en tjänst genom att bara avstå, säger allt.

Söndag 30/11-97
Om Upplands-Bro Komvux kunde ana, vilket dom kanske gör på Måndag, vad dom startat, så kommer säkert en anställd att få det jobbigt. Hoppas kan man iaf.
Stå på er Tjejer (Annika och Petra), samt övriga elever på skolan.
Läs mer om detta här :
Annika´s Reload
Kunskapslyftet

25/11-97
... förbannad över deras svars-rutiner (som ni borde styla till) mailar och frågar hur det kunde komma sig att en *tjej var tvungen att stånga sin panna blodig innan Tele2 överhuvudtaget reagerade, så kom ett svar omg, ca 3 min, bra jobbat, om att vi skulle fortsätta denna debatt på Telefon, så mer rapport då.
Tjejen är Wiktoria Wärmler, Url kommer
..

Torsdag 27/11-97
Weronica Whärmler jobbar mot detta, och gör det bra.
- Män som beställt barnporr >>>
- Op. Uthängning >>>
Här kan man läsa vilka män som beställt barnpornografi av Staten !! samt mail folk skickar iväg, på *skoj* och på fullt allvar, ang. barnporr. Tanken att någon skall offentlig-göra dessa mail verkar inte ha fallit skribenterna in.

Måndag 3/11-97
Skall få material, domstolsbeslut, polisförhör samt tidningsnotiser hemsänt, och sen skall denna människa, som har/hade en reg. Rottweiler Kennel, koll i morgon hur det är med det nu, Hängas ut !!! på Rottweiler Sida, tro mig.... Om jag bara fick en chans att möta denna person, men det får jag, på Onsdag hålls förhandlingar om hur många åtal som skall väckas, samt när Rättegången inleds.
Gissa vem som kommer vara där, japp, jag i egen hög person,

Läs mer om Datainspektionens kommentarer i tidningen Aftonbladet >>>

Källa:
www.tiger.se
www.katinka.com
www.lofquist.se
www.skatteverket.se

* Anmärkning 1: Idag vid hemsidans publiceringsdatum är "Stalking" som begrepp ännu ej straffbart enligt svensk lag. Detta kommer troligen att ändras . Ingen av de nämda personerna har därför ej blivit fällda i domstol för "stalking", även om de själva utförligt har beskrivit på internet vad de har utfört . ....
* Anmärkning (*): Polisanmälan lades självklart ner utan förundersökning. ....

Uppdaterad 2023-01-23


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se