YakiDa

Bakgrund

Det har inkommit förfrågningar om var namnet på bokserien "Djävulen i Vallentuna. Den onda Satan" kommer ifrån. Svaret är att namnet har inspirerats från att journalisten, författaren och bloggaren Monica Antonsson redan den 12 september 2012 pekade ut mig som "Djävulen. Den store Satan i höguset i Sundbyberg" i hennes blogg, och skrev att hon tyckte det var en bra titel på en bok.
Namnet "Vallentunaligan" myntade också Monica Antonsson själv i sin blogg redan 15 juni 2011.

Det har också inkommit förfrågningar om varför artiklarna om författaren Monica Antonsson fd Börretun publicerats på Yakida.

Monica Antonsson Sanningen om Gömda Sanningen om Gömda Liza Marklund
Foto Liza Marklund av Peter Jönsson, www.lizamarklund.com
Monica Antonsson

Svaret är Sverige har fått sin egen bluffskandal i det som kom att kallas för Gömda-gate. En debatt om boken Gömda skriven av Liza Marklund och Mia Eriksson. Debatten startade november 2008 och har pågått ända tills idag. Framför allt blev boken Gömda en av Sveriges mest sålda och lästa böcker som fick politiska konsekvenser och där Justitiekanslern inledde förundersökning av Monica Antonsson.
Det var på den tiden debatten om mäns våld mot kvinnor var som mest intensiv. Det var därför naturligt att Monica Antonsson ville ha och bad om hjälp med lanseringen av sin bok med hjälp av de pappor som debatterade vårdnadstvister. I den gruppen ingick jag med min hemsida "Nodaddy".

Monica Antonsson bad den 28 februari 2009 mig och flera andra att hjälpa till med att skandalisera förfataren Liza Marklund på Internet. Något som vi vägrade göra. Vi såg samtidigt i Monica Antonssons bloggar att hon var en sådan mamma som passade in i PAS-teorin, alltså en mamma som förstör relationen mellan barn och pappor. Då vände Monica Antonsson sina aggressioner mot oss och började istället samarbeta med den kriminelle stalker som i åratal trakasserat och förföljt Liza Marklund. Flera personer vittnar om att stalkern också slänger sig både på och framför bilar på Södermalm i Stockholm och han har dömts i flera domstolar för olika brott. Anledningen till stalkerns hat mot Liza Marklund var att hon skrev en artikel om honom i tidningen Expressen, "Bajsmannen på FRA ser dig". Monica Antonsson och stalkern har fortfarande år 2022 ett nära samarbete och umgås ofta tillsammans. Bland annat har Monica Antonsson hjälpt honom med hans olika bloggar på Internet.

Monica Antonsson och Lennart Gagerman
Monica Antonsson tillsammans med "FRA-mannen".
Copyright Yakida

Torsdagen den 4 november 2010 blev undertecknad tillskriven falska uppgifter och lögner av bloggaren Monica Antonsson. Uppgifter som hon visste var osanna och hon ljög medvetet om mig.
Jag mailade till henne privat och bad henne att radera lögnerna, men hon valde istället att publicera det privata mailet, för att göra sig lustig över och fortsatte istället med nya lögner och hot.

Eftersom jag redan i augusti 2010 hade fått information om att Monica Antonsson var på gång med något, så var jag inte helt oförberedd på hennes attack mot mig.

Jag lät saken bero, men började undersöka varför hon uppförde sig på detta sätt. I synnerhet när vi tidigare haft en mindre maildialog.

Jag hade tidgare år 2008 talat i telefon med Monica Antonsson då hon ringde upp mig, och jag har förstått att hon vid ett tillfälle bandade samtalet, fast jag uttryckligen bad henne att hon inte hade min tillåtelse att göra det. Hon svarade, att hon inte bandade samtalet. Eftersom jag redan då visste hur oplålitlig Monica var och hur mycket hon ljög, dokumenterade jag hela samtalet. Hon frågade mycket om debattforumet Flashback och om jag deltog där. Jag svarade "Nej, men att jag sett det vid några tillfällen". Hon frågade så mycket om Flashback, att jag insåg att hon själv måste vara mycket aktiv på Flashback. Jag insåg inte då hur rätt jag skulle få.

I mars 2010 hade jag också ringt upp Monica för att försöka göra henne medveten om att hennes bloggande hade spårat ur och att det var tydligt att snart skulle folk åka hem till henne och spöa upp henne. Monica som inte alls var mottaglig för råd vrålade och slängde på telefonluren.

De närmaste månaderna efter hennes anfall mot mig den 4:e november 2010 växte det fram en bild av Monica Antonsson som visade att hon hade helt andra sidor och aktiviteter för sig än vad hon berättade om på sin blogg. Något liknande som Monica Antonsson hade jag inte tidigare kunnat skådat på internet, och det insågs att hon måste vara en genuint elak människa som länge använt sina bloggar medvetet för att missbruka internet och skada människor. I synnerhet använde hon, likt en sadist, oskyldiga barn som verktyg i sina bloggar för att på olika sätt skriva elaka saker om föräldrarna.

Jag upptäckte hur mycket hon ljög i sina bloggar och att hon använde sina bloggar för att skada, trakassera människor och företag. Monica Antonsson hade i princip utsatt en man för grov stalking i hela 15 år och varit med och drivit förföljelsen så långt att hans företag troligen stupade och att företagaren gjorde flera självmordsförsök. Jag upptäckte också att den förföljelse som bloggaren Daddy var utsatt för på Flashback var knuten till Monica Antonsson. Jag upptäckte äkta och ren ondska hos Monica Antonsson. Jag såg "Djävulen - den onda satan".


Rolleponkebloggen
Klicka på bilden och läs hur en företagare trakasserades av Vallentunaligan

Den 25 januari 2011 hade det framkommit tillräckligt med underlag, intressanta och allvarliga uppgifter om henne, att beslut togs att publicera några av uppgifterna i en mindre artikel om henne.

I huvudsak avslöjades då att;
  • Att det var Monica Antonsson som brustit i sitt källskydd mot "Mia" som hon blev anmäld till JK för.
  • Att det var Monica Antonsson som låg bakom en anonym blogg som trakasserade hennes egen vän Olle och hur hon utnyttjade honom.
  • Att det är Monica Antonsson som hänger ut människor som pedofiler i Sverige.
  • Att Monica Antonsson ljög om sina anklagelser mot mig och att hon tidigare hade ljugit om och trakasserat ett stort antal andra personer i sina olika bloggar.
  • Att Monica Antonsson visade att hon hade bedrivit ett "Umgängessabotage" mot sina söner och deras pappa och att hennes agerande stämde med "PAS-teorin".

Vilken annan normalt begåvad journalist som helst hade antingen erkänt att hon blivit rejält avslöjad, eller struntat i att hon avslöjats och gått vidare. Monica Antonsson började istället en förtalskampanj med absurda lögner, mot mig och ett antal andra personer, växlat med olika hot och andra trakasserier med krav på att Yakida skulle stängas.

Tiden efter den 25 januari 2011 genomfördes på Yakida endast några mindre justeringar i textmassan och under tiden flödade det in information om Monica Antonsson och väninnan Lena Dahlström Johansson från olika källor.

Tisdagen den 22 februari 2011, i sin artikel "Flashback Magazine nr 2, 1994 sökes för lån", började Monica Antonsson tillsammans med Lena Dahlström Johansson, falskt anklaga mig och en bekant till mig för att ha beställt barnpornografiska filmer i samband med den kända "Norrköpingshärvan" och skulle finnas med på en "Pedofillista". Vi målades ut som pedofiler på internet, och kallades bland annat för "Pedofilnämndemannen". Syftet var att tvinga mig att radera sanningen om Monica Antonsson. Lena ringde också till mitt arbete och trakasserade mig om den här pedofillistan. Lena kallade mig även för "pedofil" i Monica Antonssons blogg.

Monica Antonsson både ringde till skrev även brev till min arbetsgivare och gjorde gällande att jag skulle ha utfört dataintrång från arbetets datorer och porrsurfat på arbetstid. Hon skrev dessutom att jag eventuellt skulle döda människor och spränga flygplan på Arlanda flygplats och jämförde mig med norska massmördaren Breivik.

Med hjälp av några vänner och polisen lyckades jag skriftligen bevisa att Monica Antonsson ljög och att hon hade ett, enligt min uppfattning, brottsligt syfte med sina trakasserier. Vi lyckades till och med att bevisa matematiskt att Monica Antonsson medvetet försökte lura sina bloggläsare.
Monica Antonsson svarade istället med omfattande trakasserier mot min arbetsgivare, som hon också försökte lura. Trakasserierna mot min arbetsgivare kommer att gå till historien som ett av det mest aggressivaste stalkinganfall som någonsin utförts på internet mot ett företag.

Monica berättade i sin blogg att hon är en av de där kvinnorna som dras till kriminella "charmiga" psykopatmän och att det hade funnits rätt många sådana i hennes liv. Granskningen fortsatte av både Monica Antonsson och Lena hela år 2011 och det som framkom visade på olika typer av kriminalitet. Bland annat skulle en företagare dödas. Monica och hennes väinna Lena försökte till och med lura polisen i Vallentuna i anmälan 0201-K228246-11 den 27:2 juli 2011. De gick till och med ända upp till Justitiekanslern och hade ett personligt möte. Istället utnyttjades JK lömskt på internet av Monica Antonsson. Det blev nu den 2:a gången som det har kunnat avslöjats att Justitiekanslern har blivit utsatt för ett bedrägeri. Det första var när bloggaren och journalisten Annica Tiger försökte lura JK, men avslöjades.
Båda gångerna har de båda falskanmälarna till och med haft hjälp av advokater i sina försök att försöka lura JK.

Monicas lögner mot mig och andra som hon kallade "papparättsrörelsen" växte i styrka i hennes blogg. Enligt en artikel i Expressen så anges att duktiga bedragare ofta till slut själva tror på sina egna lögner. När det läget har infunnit sig blir det svårt för lögnaren att hålla reda på alla sina lögner, och det blev också enklare och enklare att avslöja Monica Antonssons lögner.

Först under hösten 2011 publicerades på Yakida en ny uppdaterad större mängd information och avslöjanden om Monica Antonsson.

I november 2011 framkom i en mediaundersökning jag utförde, att journalisten Monica Antonsson är huvudpersonen som ligger bakom huvuddelen av alla svenska hemsidor där människor anklagas som pedofiler eller sexuellet avvikande på internet. Minst 50 personer har blivit utpekade och namngivna som möjliga pedofiler på internet av Monica Antonsson. Det var alltså inte förvånande att Monica Antonsson skulle använda pedofilanklagelser, som hon brukade göra på internet.
Yakida avslöja inte mindre än sex (6) stycken listor som Monica Antonsson använde för att hänga ut oskyldig människor som pedofiler och barnporrsköpare i hennes bloggar på Internet.

Monica Antonsson Monica Antonsson Monica Antonsson Lennart Gagerman Monica Antonsson Monica Antonsson
Lista A Lista E
Lista B Lista C Lista D Lista F

"Vallentunaligan" - Monica Antonsson och kumpaner är ett "fenomen" av
ondska och lögner och deras gärningar kommer att gå till historien i svensk internetutveckling.

Möter man ligor som Vallentunaligan så har man också ett samhällsansvar att berätta om deras verksamheter. När företag och hela folkgrupper utsätts för drev och mobbing i syfte att misstänkliggöra dem är "Samhällsintresset" uppenbart.

Historien om Vallentunaligan måste berättas, därför att alla har något att lära sig av den eftersom det handlar om hur äkta ondska gestaltas på internet av vuxna kvinnor, och i synnerhet av en berömd svensk kvinnlig journalist som lurade hela Sverige med sin bok hon själv kallade för "Sanningen om Gömda".

Polisen och andra myndigheter måste också få se med egna ögon att det finns ligor som "Vallentunaligan" så att dessa ligor kan stoppas, och att samhället får veta att bakom de organisationer som påstår sig arbeta emot kvinnomisshandel och pedofili, finns kvinnor som förfalskar domstolsdokument och att det i dessa organisationer dessutom gömmer sig kvinnor och män med barnpornografiskt intresse. Och att de kallar sig för feminister. Tyvärr påverkar detta trovärdigheten för alla andra verkligt drabbade men det kan förklara varför så många oskyldiga män döms i domstolarna.

Det är också viktigt att de människor som blivit drabbade av Monica och Lena får bidra och berätta sina upplevelser och på så sätt få någon form av upprättelse.
Det är även viktigt att alla de, över 50 kvinnor och män, som blivit utpekade som möjliga pedofiler på internet, och att deras vänner och släktingar får veta vem som orsakat dem så stor skada.

Monica Antonsson har också skrivit en bok där hon utropade sig själv till vara den som kom med "Sanningen om Gömda". I själva verket ljög hon om Mia och hon gick "över lik" för sin boks skull och Monica Antonssons bok är "mera fel", än Lisa Marklunds bok. Monica skulle dessutom fällts i domstol om polisen och Justitiekanslern tidigare hade haft tillgång till underlaget som visas på Yakida. Det är heller inte försent för Mia att göra en ny anmälan mot Monica.

Nu har istället journalisten och författaren Monica Antonsson blivit avslöjad.

Vi får inte vika oss för de kriminella, oavsett kön .....Avancé..!!

Läs mera här
* Sanningen om "Sanningen om Gömda", >>>


Yakida delar nu ut sina böcker gratis och kan de laddas ner gratis i pdf-format HÄR. De inbundna böckerna kan fortfarande köpas inbundna via hemsidan Yakida.

Bokserien "Djävulen i Vallentuna - Den Onda Satan" delas ut gratis
Pedofiljournalisterna Vallentunamördaren Pedofilligan i Vallentuna Nämndeman Nämndeman
Tjuven som ljuger
Pågående, Här
"Pedofiljournalisterna"
Publicerad 2013-03-11
277 sidor på 16,2 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunamördaren"
Publicerad 2012-11-17
289 sidor på 11,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunaligan"
Publicerad 2012-11-17
303 sidor på 15,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
Genusteori
Publicerad 2013-03-05
30 sidor på 2,7 MB

Gratis nedladdning HÄR


Note: Begreppet "Vallentunaligan" myntades av Monica Antonsson den 15 juni, 2011 och till både Justitiekanslern år 2016 i samband med brottmålet B 7264-15 och Attunda tingsrätt i mål FT 1947-21 aktbilaga 37, bekräftar Monica att det är hon som är ledaren för det hon kallar för "mitt gäng".
Enligt Monica Antonssons inlaga till en domstol var det ca 15 personer i hennes gäng

Uppdaterad 2024-01-07


Copyright ©
ISSN 1652-9960
Utgivningsbevis 2003-083
Redaktör och ansvarig utgivare:
Civilingenjör John Johansson
yakida@telia.com
www.yakida.se