YakiDa

Sveriges första näthatare

Personporträtt: Vem är Annika Tiger? Svaret är landets första näthatare enligt henne själv. Annika är bloggaren som trakasserade människor på internet så att dessa tvingades byta identitet. Företag tvingades även till omfattande säkerhetsarbeten tack vare Annikas trakasserier mot barnfamiljers arbetsplatser. Annica Tiger är en bedragare som ljög för polisen, ljög för datainspektionen, länsrätten, a-kassan hos unionen och justitiekanslern, men som avslöjades.

Annika Tiger blev tidigt känd för sitt extrema "Mans-hat" som särskilt riktade sig mot pappor. Hon började sina trakasserier på internet redan i slutet på 1990-talet men är idag år 2014 fortfarande inblandad i trakasserier och hot mot människor och samarbetar nära med dem som håller på med att hänga ut människor som pedofiler på internet.

Annika bor i Rimbo norr om stockholm, nära Norrtälje. Hon har en dagbok och blogg om html på
www.tiger.se som hon använder tillsammans med sina vänner för att sprida näthat och trakassera människor och företag via internet.

Hon blev också känd för flera myndigheter för sina sextrakasserier mot barnfamiljer som hon trakasserade.

Annica Tiger stal även hemsidor, lurade stockolm kommun, spred ut säkerhets- och kundinformation från sin arbetsgivare Tele2 som hon senare fick sparken ifrån efter att även trakasserat och hotat kunderna och grovt misskött sin anställning. Tidigare hade hon fått sparken som butikskassörska på B&W.

Annika är den första svenska kvinna som avslöjats med att sprida datorvirus på internet och har också avslöjats med en egen sida där pedofiler kunde titta på småbarn.


Annika Tiger

Maud Annika Tiger alias företaget
Annica Tiger
Information om företaget www.tiger.se >>> och >>>.
Tomtavägen 7 i Rimbo, Foto >>>

Läs mer på

* Falska polisanmälningar - Annika Tiger ljög för polisen
* Pedofilsida Annicas barnpornografi på hennes dolda pedofilsite
* Porrsida Annica Tigers porrsida
* Virus Annicas datorvirus
* Hemsidor Annica Tiger förstörde andras hemsidor
* Annika's trakasserier mot olika personer - nr:1, nr;2, nr:3
* Missbruk hos Tele2 - personal Annika Tiger.
* Missbruk och brottslighet på internet
* Nodaddy
* Polisforskning.
* Fotoalbum. Skärmdumpsbilder och foton på Annika
* Lyssna på Annica Tiger röst .

* Justitiekanslerns yttrande om YakiDa.
* Datainspektionen tröttnade till slut på Annika Tigers lögner.
* Ligan på internet - Annica Tiger och kvinnlig kriminaltet.
* Justitiekanslern utsatt för lögn.
* Datainspektionen och Telia utsatta för lögn.
* Unionens A-kassa utsatt för bedrägeri.
* Lögnaren, Lögn
* Blev advokat Bratt utsatt för ett planerat bedrägeri av Annika ?

Annika var bland annat en av de första i Sverige med att starta en html-skola på internet och blev välkänd som debattör i media (bild 2), men hon blev också enligt tidningen IDG (www.idg.se) den första person i Sverige som började med så kallade förtal- och uthängningssidor på internet.
På sin hemsida lärde Annika Tiger också ut utförligt hur trakasserier ska genomföras på internet

Enmansföretaget Annica Tiger arbetade med rådgivning och lansering av hemsidor (bild 3) samtidigt som hon var anställd på Tele2 som hon senare fick sparken ifrån. Numera skriver hon en blogg på internet som finns på
www.tiger.se/blogg.

Egentligen heter hon Maud Annika Tiger och är känd som den första kvinnan i Sverige som gjort sig känd genom sina många bedrägerier mot olika myndigheter. Själv meddelade hon skriftligt till Datainspektionen att hon kunde kallas för psykopat. Annika lurade även självaste Justitiekanslern minst tre gånger

Annika Tiger's många bedrägerier visar på en schizofren läggning eftersom Annica är den enda person som själv skriftligen meddelat Datainspektionen att hon kan kallas för psykopat (Dnr 495-2001) och >>>.
Annica blev också avslöjad med att ljuga för både Sveriges Justitiekansler, se >>> och datainspektionen >>>.

Så här profilerade sig annica tiger på internet......


Klicka på bilden så kommer hela bilden fram

Redan som barn mobbade Annica Tiger andra människor och i botten låg hennes utseende som hon skämdes över, berättar hon på sin blogg. Annika Tiger är ovanligt kortvuxen, bara 159 cm lång och har vägt upptill 100 kg, berättar hon också.
Annica har sedan fortsatt med sin mobbing som vuxen och många har utsatts för hennes hot och trakasserier under lång tid.

Annica Tigers pappa-hat inleddes på internet omkring åren 1999 - 2001 då pappahatet var som mest utbrett i Sverige och framför allt var hatet riktat mot föräldrar som på internet sökte kontakt med sina barn. Här är ett unikt samlingsfoto på de tre mest aktiva på internet av Annicas vänner som trakasserade småbarnsfamiljerna, Annika, Katinka Löfquist och Marina Walström, >>>

Alla tre är och har varit aktiva i arbetet på internet mot kvinnomisshandel och har samarbetat med bland annat Uppsala Kvinnojour och ROKS. Alla tre blev senare avslöjade som bedragare då de ljög för företag och myndigheter.

Annika Tiger började i november 1997 sin anställning som praktikant på Tele2 i Kista Stockholm med utveckling av kundernas personliga hemsidor. Istället utnyttjade hon företaget för att trakassera och hota företagets kunder. Till exempel begärde hon ut handlingar i företagets namn för eget personligt bruk.
Hon kontaktade också Tele2's kunder så att de skulle läsa vad hon skrev om dem i sin egen internetdagbok.

Annicka Tiger missbrukade sin anställning på Tele2 och det slutade med, att hon år 2001 fick sparken från företaget efter det att hon i ett av sina aggressionsutbrott ifrågasatt cheferna på företaget om de hade hål i huvudet >>>.
Till och med personalen på Tele2 visade och skrev på internet om sitt missnöje med Annica Tiger.

Innan anställningen på Tele2 hade hon studerat på Kunskapslyftet, men ställde till sådana bekymmer att företaget valde att inte ordna praktikplats åt henne, berättar hon.
Efter avslutad kurs utförde hon istället en hatsida om företaget. Dessförinnan hade hon arbetat på B&W som kassörska, men blev sparkad enligt tidningen Internetworld 11-2001. När hon sen inte fick en anställning på bevakningsföretaget Falck, gjorde hon ännu en hatsida på internet om företaget där hon misstänkliggjorde Falck för oegentligheter.
Därefter fick hon en tjänst hos Securitas vaktbolag som också sysslar med bevakning, men den tjänsten blev kortvarig. Enligt ica-kuriren arbetar hon nu igen som väktare, >>>.

Annica Tiger skrev också ofta sina egna omdömen om barnfamiljer och Tele2's kunder på olika sätt. Psykopat är ett smeknamn som hon ofta använde på sin blogg. Själv skrev hon till Datainspektionen den 15 mars 2001 att hon inte hade något emot att själv kallas för psykopat eller fet kossa (bild 10). Hon angav också på sin hemsida, att hon var utbildad sköterska (bild 11) och kunde göra dessa utvärderingar, men Socialstyrelsen bekräftade att hon inte hade någon formell utbildning till sjuksköterska (bild 12). Annica Tiger ljög alltså och försökte lura sina läsare om hennes utbildning.

Till och med datainspektionen skrev till slut ordagrant i bedömingen av ärende 701-2001, - "Även kvinnor hänger ut män på internet i syfte att på olika sätt skada, hota, ofreda eller förtala dem. Ett av de grövsta fallen av abuse i Sverige utförs av Annica Tiger på hennes dagbokshemsida", slut citat Di. Efter avslöjandet om hennes trakasserier och att hon dessutom lagt ut datorvirus >>> på internet skapade hon hat-sidan Nodaddy (bild 4) som hämnd. Du kan läsa mer om det här, >>>.

Nedanstående skärmdump är hennes nodaddy hemsida som den såg ut år 2003 precis just då hon fick tillgång till domänen nodaddy.se. På sin egen hemsida hade Annica tidigare berättat och menade på att "män som blir misshandlade har en liten kuk".


Annica Tiger har sedan hon börjat använda internet många gånger hamnat i bråk med andra människor på nätet. I ett chattforum på en antifeministisk hemsida berättade hon varför hon gjorde uthängningssidan "Nodaddy" som hon kallar för ett "socialt experiment", >>>. På en annan hemsida hängde hon ut en person med bild och skrev om personens löjliga utseende, >>>.


På samma uthängninghemsida lade hon ut sex och porrfoto och skrev om föräldrar som hon uttryckte sitt hat för. Dessa brukade hon i sin blogg kalla för olika kränkningar som till exempel kriminella, förkrympta varelser, sumpråttor, sjuka hjärnor, psykopater, schizofrena, lögnare, dyngspridare, ynkryggar, rättshaverister, hyenor, uslingar eller liknande, (bild 4A, bild 5, bild 6).

Det var tillsammans med sin väninna, Katinka Löfqvist, som de båda kontaktade de utsattas arbetsplatser där de ljög för arbetsgivarna om personalen. Att Katinka och Annika redan blivit ombedda att lämna föräldrarna ifred bekymmrade dem inte, >>>. Gemensamt lurade de till exempel istället Stockholms kommun, >>>. Flera familjer drabbades också av att Annica Tiger ringde hem till deras bostäder.

Därefter redovisade de båda väninnorna utförligt om sina egna trakasserier på sin egna hemsidor där de gjorde sig lustiga och flinade över föräldrarna. Katinka Löfquist publicerade till och med när en pappa vädjade om att sluta bli förtalad och trakasserad, men Katinka skrattade istället åt mannen, (bild 15, bild 16). På ett annat ställe på internet gjorde hon sig lustig över och hånade att en svensk man blivit misshandlad av en kvinna.
Därefter trakasserade Katinka Löfqvist pappans arbetsplats som hon också lurade. YakiDa kan bekräfta att flera föräldrar har vänt sig till myndigheterna för att få skydd mot Annica Tiger och Katinka Löfquist.


När barnfamiljerna drabbades av olika brott gjorde de båda sig lustiga också över detta på sina hemsidor och hånade föräldrarna
F
lera gånger spred Annika Tiger också falska brottsliga förtalsrykten via sin dagbok på internet samtidigt som hon skrev till olika myndigheter med lögner om privatpersoner. - "Till exempel antydde hon, att vissa personer skulle vara brottslingar, men i själva verket beskrev hon händelser hon själv redan utfört och anklagade andra oskyldiga människor för", berättar en utsatt person.

Själv försökte Annika Tiger hänvisa till sitt kön för att få åklagaren agera i en av hennes egna falska anmälningar, bara för att hon skulle vara en kvinna som blev kritiserad, >>>. Att hon ljög i sin polisanmälan brydde hon sig inte om och trodde nog heller inte att hon skulle avslöjas. Här finns en kort sammanställning av några av Annika Tigers bedrägerier mot myndigheterna, >>>

Annikas hemsidor administrerades även av sjuksköterskan Katinka Löfqvist >>>, som också startade internetgruppen Fågel fenix, www.fagelfenix.org, Stockholm >>>.

Även Katinka använder sig av olika identiteter på internet, både som Katinka Louise Löfquist och som Löfqvist. YakiDa har fått bekräftat, att hennes tidigare namn var Katinka Tägtström och var ansvarig för www.katinka.com, (bild 14).

Katinka Löfqvist

Flera barnfamiljer har vittnat om hur de upplevt de båda kvinnorna hotfulla, farliga och aggressiva. De berättar, att Annica Tigers aggressivitet naturligtvis drabbar de små barnen som känner oro när föräldrarna är oroliga.

Annica nöjde sig inte med att bara trakassera människor på internet. Den 21 maj år 2002 smög hon också omkring och uppträdde hotfullt på en utsatts pappas arbetsplats, något som hon själv berättar delvis om i sin dagbog >>>. Enligt vad YakiDa erfar, så är detta den första personförföljelse som startat på internet och därefter övergått till riktig personskuggning i verkliga livet. Ett annat vanligare ord är stalking och de personer som utför stalking kallas för stalkers.

Annica Tiger blev också känd som internets första cyber stalker. Hon byggde bland annat upp ett helt system av uthängningssidor på internet. Här är några av alla exempel på hur hon gjorde sina hemsidor, ex 1, ex 2, ex 3. Längst ner kan ni se själva vad hon skrev men försökte dölja texten för den ovana internetanvändaren.

För att locka mer läsare till sina uthängnings hemsidor så använde hon också speciella sökord, så kallad "keywords". Bland annat använde hon dessa sökord, mansfundamentalister nazifeminist feminist extrema mansgrupper manliga nätverk mansgrupper mansrörelse umgängessabotage mytoman psykopat rättshaverist könsroller jämställdhet sex samlevnad feminism sexism könsroll könssjukdom herpes klamydia gonorre skämt.

Det också allmänt känt att kvinnor använder barnporr som vapen mot män i vårdnadsvister. Sex- och nakenbilder på barn har lagts in i mäns datorer och oftast är de drabbade fäder. Idag är det bevisat att Annika Tiger spridit sådant falskt rykte på internet om barnporr. Se bildbevis >>>

När Annica Tiger själv avslöjades år 2000 med att lägga ut datorvirus på internet polisanmälde hon mannen som vågat berätta detta för en journalist på Aftonbladet, (bild 7, bild 8, bild 9). Flera virus företag kunde istället verkligen bekräfta att programmet var ett riktigt datorvirus och trots att hon avslöjats, lät hon viruset ligga kvar på nätet.

Det är alltså svenska kvinliga feministiska ledare som arbetar mot kvinnomisshandel som blev bland de första med att publicera datorvirus på internet.


Samma år polisanmälde både Annika Tiger och Katinka Löfqvist en pappa för att han debatterat vårdnadsfrågor i massmedia. Artikeln borde aldrig publicerats, enligt Annika som ringde upp Sundsvalls tidning som fick be henne om ursäkt efter det att hon kontaktat tidningen och klagat, (sida 1) !!!!
I polisanmälan angavs lögnaktigt, att de båda kvinnorna blivit omnämnda i den nämnda tidningsartikel. Några namn fanns dock inte med i artikeln. Även här ljög både Annica och Katinka för polisen.


Klicka på bilderna så kommer hela polisanmälan fram, (*)

Polisanmälan är, vad som är känt, den första i Sverige som utförts mot pappor som debatterat vårdnadsfrågor och som dessutom visade sig sakna grund och där båda kvinnorna medvetet undanhöll sanningen och ljög för polisen **.

Polisanmälan anses av många som ett monument och ett kulturhistoriskt bevis på debattsituationen i Sverige, där två kvinnor som påstår sig arbeta mot kvinnomisshandel, polisanmälde män för händelser och brott de själva utfört och anklagade andra för, och där varje anklagelse gick att motbevisa skriftligt.

Aftonbladet anmäldes också av Annica Tiger , trots att de samarbetat med att publicera uppgifter om olika barnfamiljers privata vårdnadstvister och som pekades ut i Aftonbladet den 10 november år 2000 och därefter på Annica Tigers egen hemsida. Annica Tiger anmälde tidningen Aftonbladet till Sveriges Justitiekansler för samma debatt som hon själv publicerade på internet och gjorde reklam för på Katinka Löfqvist hemsida.
En debatt som urartade och där redaktören på Afonbladet bröt ihop och låste in sig på toaletten och började gråta. Annica Tiger svek dessutom sin vän redaktören Susanne Sternlo i sin anmälan till JK.
(Dnr 3249-00-31 >>> och det bevisas här >>> och >>>).Se även skärmdumparna nedan.

Klicka på bilden så kommer bilderna fram
Aftonbladets artikel
Redaktörens blogg

Varje år genomförs cirka 20 000 polisanmälningar om kvinnomisshandel. Oftast är det en bekant till kvinnan som blir anmäld. Annica Tiger och Katinka Löfqvist har i stället gemensamt det svenska rekordet på antalet grundlösa anmälningar mot obekanta föräldrar och barnfamiljer i Sverige, erfar YakiDa.

Vad Katinka Löfqvist inte berättade i sin polisanmälan ovan, är till exempel, att hon själv redan hade tagit kontakt med papporna och hånade dessa per mail, (bild 17) som hon sen själv anmälde.
Hon berättade heller inte för polisen, att hon dessutom kontaktat föräldrarnas arbetsplatser, som hon dessutom lurade och bedrog. På sin egen hemsida www.katinka.com och www.lofquist.se beskrev hon istället sin avsky för de namngivna papporna och mammorna som hon skrattade och hånade. Det nämde hon naturligtvis inte för polisen.

Samtidigt kopierade och stal Annica Tiger föräldrarnas hemsidor och skrev hånfulla artiklar på internet om just de föräldrar hon själv polisanmälde, (bild 18). Detta var första gången i svensk historia som det blev känt att feministika ledare anmälde män för kriminalitet och brott för handlingar som de själva redan hade utfört.


På hemsidan
www.pul.nu försökte Annika Tiger sedan lura läsarna att tro, att hennes anledning till att klaga på hemsidor skulle bero på att hon blev uthängd, men här kan du läsa hur det verkligheten förhöll sig....>>> . På PUL försöker hon även lura läsaren att tro, att hon inte hade tillgång till eller råd med juridiskt ombud, men i verkligheten anlitade hon advokat för att få hemsidor nedsläckta >>>.
Och här kan du läsa vad vad hennes lögner på www.PUL.nu verkligen handlade om, >>>

Annica Tiger har heller inte erkänt för polisen eller Telia eller Tele2, att hon själv stal privata hemsidor och publicerade de stulna sidorna utan källanvisning. Detta helt i strid mot god journalistik och sed, (bild 19), något som hon själv klagade på till företag.


Inte heller har hon berättat för polisen hur hennes polisanmälan uttnyttjades i hennes kommunikation med företag för att komma över konfidentiell information om föräldrarna. Det har senare visat sig i olika undersökningar att de flesta kända förtals- och copyrightsbrotten på internet, just utförts av Annika Tiger och hennes vänner själva.

Annica gör även gällande i polisanmälan, att hon inte skulle ha ringt hem till föräldrar. YakiDa kan däremot som enda tidning bevisa att hon igen ljög för polisen och verkligen hade ringt.

Lyssna på bevisat med Annica Tiger här >>>.

Här är också delar av det mail som hon hänvisar till och det syns tydligt att det skickats till abuse avdelningen på Tele2 AB/abuse <abuse@swip.net>, och inte till Tiger som hon så ljugaktigt påstår.
Innehållet i mailet spreds snabbt vidare ut på internet, bland annat till Katinka Löfqvist som gjorde sig lustig över och hånade mailet på sin egen hemsida (www.katinka.com) bara några dagar efter det mottogs på tele2.
Flera företag och privatpersoner har undrat över hur mail till en teleoperatörs abuse- och säkerhetsavdelning kunde hamna hos både annica tiger och katinka löfquist. Polisen har varit inkopplad i fallet som uppmärksammats av flera säkerhetsavdelningar.

När deras polisanmälan inte resulterade i någon polisåtgärd och anmälan avskrevs utan åtgärd accelererade istället trakasserierna mot de svenska föräldrarna. Den grupp av kvinnor som annica tiger och katinka löfquist tillhörde, förstörde till exempel nu ännu fler hemsidor för föräldrar. Till sin hjälp, hade de bland annat som ombud kolumnisten på Aftonbladet och juristutbildade Marina Walström (www.walstrom.se) som skrev partsinlagor till olika instanser och jagade föräldrars hemsidor över hela världen, >>>.


Klicka på bilden så kommer hela anmälan fram

Läs mer om Falska polisanmälningar >>>

Yakida har tagit del av kalkyler som visar, att det totala beloppet av skador och förstörelse orsakade av kvinnogruppens olika aktioner beräknades till cirka 3.5 miljoner. I kalkylen ingår inte det arbete som kvinnogruppen lade ner på att kontakta före detta exhustrur och exflickvänner till svenska pappor. I kalkylen ingår heller inte det omfattande arbete som Annica Tiger, Katinka Löfqvist och deras vänner lagt ner med att efterforska utdrag från föräldrars vårdnadstvister.

Läs mera :
- Svar till Datainspektionen
- Datainspektionen svarar
- Annica's särskilda listor på internet om föräldrar.
- Hur hemsidor görs till sk "Hat-sidor" med dolda syften.* Anmärkning 1: Idag vid hemsidans publiceringsdatum är "Stalking" som begrepp ännu ej straffbart enligt svensk lag. Detta kommer troligen att ändras . Ingen av de nämda personerna har därför ej blivit fällda i domstol för "stalking", även om de själva utförligt har beskrivit på internet vad de har utfört . ....
* Anmärkning (*): Polisanmälan lades självklart ner utan förundersökning. ....
* Anmärkning (**): Därför är den anmälan av historisk och kulturell betydelse.
* Anmärkning (***): Fotografiet på Annika Tiger får användas fritt av vem som helst.


Uppdaterad 2015-02-10Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se